Kim Kardashian saját testünk elfogadására buzdít legújabb fehérnemű-kollekciójával

fehérnemű testkép kim kardashian
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kim Kardashianról nem a testszínű, alakformáló fehérneműk jutnak elsőre az eszünkbe.

Az exbotrányhősnő, most már háromgyermekes anya számára rajongói és követői óriási inspirációt jelentenek, az ő ötleteik segítették hozzá a márka nevéhez is. A fehérneműk mind színben, mind formában és anyagban arra hivatottak, hogy növeljék a nők önbizalmát és előmozdítsák a saját testük elfogadását. XXS–5XL méretben lesznek kaphatók.

Filléres praktikák száraz és fakó hajra: a nyári igénybevétel után ezeket vesd behttp://www.life.hu/trend/20190826-hajpakolas-szaraz-es-fako-hajra.htmlNyáron különösen nagy igénybevételnek van kitéve a hajunk. Egyrészt a a sok fürdőzés, különösen a tenger vize szárítja, de azt sem árt tudni, hogy az UV-sugárzás nem csak a bőrünkre, a hajunkra is káros hatással van, szárítja, fakóvá teszi. Így nyár végén nem árt egy kis extratuningot adni a hajunknak, felttölteni tápanyagokkal és újra ragyogóvá varázsolni, akár házi praktikákkal. TrendOrigoÍgy változott az ideális testkép az elmúlt 100 évben - az első világháborútól Kardashianékighttp://www.life.hu/trend/20190827-ennyit-valtozott-az-idealis-testkep-az-elmult-100-evben.htmlAhogy a divat, az ideálisnak vélt női testalkat is gyakran változott az elmúlt évtizedekben, és az sem volt ritka, hogy teljesen egészségtelen elvárásokat támasztottak a nők felé. Kiváncsiak leszünk, hogy a 2020-as években milyen ideál lesz a nyerő, de reméljük az egészséges testképet fogja támogatni. TrendMTV VMA 2019: stílusmustra a vörös szőnyegrőlhttp://www.life.hu/trend/20190827-mtv-vma-2019-stilusmustra-a-voros-szonyegrol.htmlKorábban összeszedtünk az elmúlt évek legbotrányosabb VMA szereléseit, most pedig megmutatjuk az idei év legextrémebb szettjeit. Tegnap este adták át New Jersey-ben az MTV zenei díjakat, és ugyan sok világsztárt hiányoltunk az eseményről, izgalmas ruhákból így sem volt hiány. TrendOrigoÚjra divatba jön a Bundesliga-hajhttp://www.life.hu/trend/20190827-ujra-divatba-jon-a-bundesliga-haj.htmlSokak megrökönyödésére visszatér a divatba a Bundesliga-haj. Trend--Közel az ötvenhez: Cameron Diaz nagyon is büszke a ráncairahttp://www.life.hu/trend/20190826-cameron-diaz-47-eves-lett-nagyon-is-buszke-a-rancaira.htmlCameron Diaz augusztus 30-án ünnepli 47. születésnapját. A színésznőt öt évvel ezelőtt láthattuk utoljára a filmvásznon, azóta nyugdíjba vonult, többet nem szeretne filmezni, és főleg állandó reflektorfényben lenni. Ennek ellenére nem él teljesen visszavonultan, könyvet írt, és bizonyos témákban szívesen nyilatkozik. TrendOrigoIlyen gyönyörű smink nélkül Mihalik Enikő - Fotó!http://www.life.hu/trend/20190816-mihalik-eniko-smink-nelkul-fotozkodott.htmlSzépen lassan túllépünk a photoshopolt világon, és egyre menőbbé válik a természetesség. Ez annak is köszönhető, hogy egyre több híresség vállalja fel például a retusálás nélküli testét és smink nélküli arcát. Trend--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.