esküvő szántó daniella fogyás új élet projekt sport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Daniellának, hogy megfelelő formába kerüljönaz augusztusi esküvőjére, elkísértük egy állapotfelmérésre, ahol kiderült, hogy körülbelül 20 kilogrammot kellene fogynia. Éppen azért, hogy a folyamat minél előbb elinduljon, már most el kellett kezdenie a testmozgást. Először egy aerobik órára kísértük el őt. 

Az új esztendőre sokak által vágyott és célként megfogalmazott új, egészségesebb életmód kialakítását segítő sorozatunk második szereplője Daniella, aki Kingával ellentétben nem konkrét táv, vagy verseny teljesítését tűzte ki feladatként maga elé, hanem a saját elképzelései szerinti ideális formához minél közelebb eső karcsú alak elérését.

Az álomesküvőhöz tervezett álomalakhoz az ő esetében nagyjából 15-20 kg elvesztésén keresztül vezet az út. Az út - amely nem csak képletesen, hanem kilométerekben kifejezve is hosszú lesz - heti 3-5 részletben tehető meg, megosztva kerékpáron és úszva, a későbbiekben esetleg futva is. Ez a 3 sportág képes nyújtani ugyanis a zsírégetésnek azt a szintjét, ami már kilogrammokban kifejezve is jelentős.

Az első közös edzés alkalmával a Vitalteam tagjai, Gajdos Tamás és Kropkó Péter egy fitness-teremben mérték fel Daniella jelenlegi fizikai állapotát és állóképességét. A futópadon történő gyaloglás és kocogás közben néhány apró tartáshibára, harántsüllyedésre is fény derült, de ezek ellenére is meglepően jól teljesített a korábban sokat túrázó Daniella.

Jelenleg még jelentősnek mondható túlsúlya miatt a mozgáskoordinátorok inkább az ízületeket kímélő spinningelés, vagyis a szobakerékpár felé irányították az ifjú menyasszonyt. Itt először is a helyes testtartást biztosító megfelelő ülésmagasság beállításra hívták fel a figyelmét, majd elmondták neki, hogy a kezdetben elegendőnek tűnő 80-90-es pedálfordulatszámot a hatékonyabb zsírégetés érdekében a jövőben célszerű lenne majd 100-ra emelni.

A tervszerű, ésszerű és egészséges diéta beállítása mellett, a most kialakítás alatt lévő mozgásprogrammal, akár már néhány hónap után jelentős eredményekre, súlycsökkenésre számíthatunk.

Hozd Te is a legjobb formád, kövesd a Vitalteam tanácsait!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.