Daniella mérlegelés + fogyis selfie – itt tart most!

esküvő szántó daniella fogyás új élet projekt selfie
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs ezentúl  kibúvó, ország-világ előtt osztja meg mostantól Daniella mennyit mutat a mérleg. Reméljük, hogy a kilók nem felfelé szaladnak majd, hanem a mínuszokat követhetjük nyomon!

Az augusztusi esküvőjére készülő fiatal lány súlya a Life.huKezdj új életet programjának indulásakor 91,6 kg volt. A mostani mérlegelés szerint most Daniella 85,2 kg-nál tart, azaz 6,4 kg-ot adott le eddig. A Vitalteamedzői, Kropkó Péter és Gajdos Tamás elégedettek Daniella eddigi eredményeivel, és az elszántságával is.

Daniella így nyilatkozott:„Az eddigieket nem éreztem önsanyargatásnak, a dietetikus által előírt étrend könnyen követhető. Néha azért nagyon nehéz ellenállni az édességnek!”

Hogy meg is győződhessünk a változásról, Daniella mostantól kezdve selfie-ket is küld, melyeket mindig meg is fogunk osztani a fogyási eredményeivel együtt. A magáról készített képeket Daniella mindenjavítás és trükközés nélkül vállalja.

Nem is kell csalnia, hisz akinek pozitív önképe van, az nem szorul retusálásra, hisz nem ez adja meg önbizalmát. Végül is, már hollywoodi sztárok is bevállalták, hogy smink nélkül, a maguk természetességében fotózzák őket. A média sokszor torz képet mutat, a fotókat utólag úgy retusálják, hogy előnyösebben tüntesse fel a sztárt, egy-két kattintás és eltűnik a ránc, vékonyabb a csípő, teltebb a mell. Mindeközben olyan nőideált teremtenek, amely lassan csak a grafikusok „kezei között” létezik. Szerencsére egyre többen tudnak a trükkökről és megbecsülik a természetes szépséget. Az igazi szépség pedig belülről fakad. Aki jól érzi magát a bőrében, annak ragyog a szeme, szereti magát és ez árad belőle. A pozitív kisugárzás olyan erő, mellyel mindenkit le lehet fegyverezni.

Daniella két hetente küld ezentúl helyzetjelentéseket, azt is elárulja nekünk majd, hogy érzi magát az edzések és diéták hatására.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.