szántó daniella életmódváltás új élet projekt menyasszony lépcső fogyókúra edzés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A feleslegesnek ítélt kilói leadásán hihetetlen elszántsággal dolgozó Daniella a Vitalteam trénerei - Gajdos Tamás és Kropkó Péter - szerint eddig elvégzett edzésmunkája nyomán már magasabb szintre léphet.

Ez azt jelenti, hogy az első 10 kg súlyvesztés után már olyan komolyabb edzésekkel is terhelhetőnek ítélik a szervezetét, mint a lépcsőzés. Ez az igen hatékony edzésforma kiváló kiegészítője bármely sportág erőnléti edzéseinek, hiszen a minden ember számára természetes alapmozgást, a futást vegyíti a különböző méretű és hosszúságú lépcsőfokok erősítő hatásával.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A Vitelteam szakértői az amúgy is megterhelő gyakorlat elsőre lelkileg talán nyomasztó hatását oldandó nem egy toronyház emeleteit, hanem a kétségkívül romantikusabb helyszínt jelentő tabáni lejtőket választották leküzdendő feladatnak. A budai Vár-heggyel szemközti Naphegy keleti lankái már csak azért is jók voltak az első ilyen tréning terepeként, mert itt 10-12 lépcsőfokonként van egy kis pihenő rész a kapaszkodón, így apránként szoktatja a terheléshez az efajta edzésmódszert még nem próbált Daniellát. Az egyre karcsúbb menyasszony eleinte egyesével, később már kettesével, sőt hármasával is könnyedén vette a lépcsőket - igaz, tempója még nem volt villámgyorsnak mondható. A hatás viszont nem maradt el: Daniella kellemes fáradtságról számolt be a tréninget követően és megígérte, hogy ezentúl a munkahelyén és lakhelyén sem használja majd a liftet.

Ha te is unod a futást, nézd meg, miért érdemes a lépcsőzést is kipróbálnod!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.