új élet projekt főzés bicikli futás benyeczkó gabriella
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottai, Kinga, Daniella és Gabi együtt tanulták meg az OÉTI tankonyhájában, hogyan kell egészséges, mégis finom ételeket készíteni.

A Főzés6alma elnevezésű tankonyhában gyűlt össze a csapat, Kinga, Daniella és Gabi illetve a céljaik eléréséhez szükséges megfelelő fizikai állapotot garantáló mozgáskoordinátorok, a Life.hu sztárszerzői, a Vitalteam tagjai, Kropkó Péter és Gajdos Tamás. Az ő jelenlétükre azért volt szükség, hogy ők is lássák, milyen ételeket fogyasztanak majd az aktív fizikai megterhelés mellett a lányok.

A főzés jó hangulatban telt miközben az OÉTI dietetikusainak köszönhetően mindenki személyre szabott tanácsokkal gazdagodott az étkezés terén - Kinga megtudta, mire kell odafigyelnie főzéskor arra, hogy az immunrendszerét erősíteni tudja, Daniella tanácsokat kapott a kalóriaszegény táplálkozáshoz, Gabi pedig megtudta, hogy milyen fontos tápanyagokkal segítheti a szervezetét 50 év felett.

Kinga mélypontra jutotthttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140314-kinga-melypontra-jutott-eltunt-nem-valaszol-a-hivasokra-elfaradt-nem-jelent-meg-az-edzeseken.htmlAlbert Kinga, aki a mellrákból való felépülés után azt a célt tűzte ki maga elé, hogy sikerrel teljesíti az áprilisi városvédő futás, azaz a Telekom Vivicittá egyik távját, igencsak elfáradt és mélypontra jutott. KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huKinga sztrájkol - nem válaszol edzői hívásárahttp://www.life.hu/ujelet/kinga/20140312-kinga-sztrajkol-nem-valaszol-edzoi-hivasara-nem-jelent-meg-az-edzeseken.htmlNem jelent meg a mai edzésén Albert Kinga. A Kezdj új életet a Life.hu-val kiválasztottja feltehetőleg azért nem akarja a Vivicittá futóversenyre való felkészülést folytatni, mivel tegnap edzője a nyilvánosság előtt bejelentette, hogy a hosszabb, 10 km-es távon kell indulnia. Kinga csalódott, úgy érzi, kihagyták a döntésből.KingaFotó: Hámori Zsófia/Life.huKinga vasember edzőjét is megszégyenítve tekert - nézd meg ki nyerte a párbajt!http://www.life.hu/ujelet/kinga/20140307-kinga-vasember-edzojet-is-megszegyenitve-tekert-parbajra-hivta-mesteret-kropko-petert.htmlAlbert Kinga, akinek a Life.hu segít felkészülni az április 13-ai Vivicittá futóversenyre érdekes ötlettel rukkolt elő mesterei felé. Kinga

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.