Gondoltad volna? Már 3 éves Nicole Kidman gyönyörű kislánya

séta Nicole Kidman kislány Keith Urban
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nicole Kidman büszke lehet - hároméves kislánya, Sunday Rose egyszerűen csodaszép!

Sunday (magyarul vasárnap) a nevét a hét pihenőnapja után kapta - szülei ezzel a névválasztással a kedvenc napjukra szerettek volna utalni. A legutóbbi vasárnapon is kicsit ejtőzött a kislány híres szüleivel. A család sétálgatott egy kicsit New Yorkban, Manhattanben, és igazán remekül érezték magukat. A Nicole Kidmanről, férjéről, Keith-ről és kislányukról készült képeket itt nézheted meg.

Northfoto
Northfoto

A hároméves kislány nagyon élvezte a sétát, és igazán cuki volt csizmácskájában és pöttyös ruhájában. Húga, az egyéves Faith nem tartott a családdal - ő feltehetően a bébicsősszel maradt otthon. Keith, Nicole és Sunday a séta közben betértek egy kisállatkereskedésbe is, ahol a kislány végül kaphatott egy pici kutyust.

Nicole mostanában sokkal kevesebb filmet készít, mint korábban, mert szeretne több időt tölteni a családjával. A színésznő nemrég nyitotta meg Rue La La nevű butikját, melynek bevételét egy rákellenes alapítványnak ajánlotta fel.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.