"Beyoncé elvetélt" - Az énekesnő férje most először beszélt a tragédiáról

Beyoncé Knowles Jay Z vetélés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az újdonsült apuka, Jay-Z egy dallal kedveskedett újszülött kislányának, Blue Ivy Carternek. A dalban mindent elmesél a rapper, sőt, még annál is többet...




Forrás: AFP
Forrás: AFP

"Legutóbb a vetélés olyan tragikus volt, hogy attól féltünk, ismét eltűnsz majd. De kisbabám, te egyszerűen csodálatos vagy" - rappeli a dalban Jay-Z. A nóta végén pedig hallható a baba sírása is.

Blue Ivy a pár első gyermeke - Beyoncé a tavaly augusztusi MTV Video Music Awards díjátadón mutatta meg először gömbölyödő pocakját. A baba születéséhez már rengeteg sztár gratulált a közösségi oldalakon az újdonsült szülőknek: Jennifer Lopez, Kourtney Kardashian és Gwyneth Paltrow is kifejezték jókívánságaikat.

Íme a boldog édesapa legújabb dala:


12 éves Johnny Depp lánya - Már most látszik, hogy örökölte szülei génjeithttp://www.life.hu/anyaskodj/20120105-mar-12-eves-johnny-depp-lanya-mar-most-latszik.htmlŐk voltak 2011 legbefolyásosabb sztárcsemetéihttp://www.life.hu/anyaskodj/20120106-ok-voltak-2011-legbefolyasosabb-sztarcsemetei.htmlTwitteren már gratulálnak: megszületett Beyoncé gyermeke - A neve is nyilvánoshttp://www.life.hu/anyaskodj/20120108-twitteren-omlenek-a-gratulaciok-megszuletett-beyonce-gyermeke-a-neve.html1,77: a bűvös szám, ami elárulja, mekkora az esély a gyerekrehttp://www.life.hu/anyaskodj/20120106-177-a-buvos-szam-ami-elarulja-mekkora-az-esely-a.htmlIdén babát szeretne a dögös énekesnő!http://www.life.hu/anyaskodj/20120103-fergie-babat-szeretne-iden-mar-keszul-a-babaszoba.html22 évesen babát vár a sztárcsemete - Vége a botrányoknak és a meztelenkedésnek?http://www.life.hu/anyaskodj/20120106-meg-szinte-maga-is-gyerek-varandos-peaches-geldof.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.