Alig várta, hogy anya lehessen - Csak úgy ragyog a terhességtől Drew Barrymore

anyaság terhesség Drew Barrymore
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyik kedvenc színésznőnk, Drew Barrymore állapotos, de még csak a babavárás elején jár.

A színésznő mostanra érett meg igazán az anyaságra. Az Örökkön örökké című romantikus film sztárja, Drew Barrymore még a terhessége elején jár, és sajnos ő sem úszta meg a reggeli rosszulléteket. A színésznő a napokban ebédre mindössze néhány kekszet evett, mert nem bírja a gyomra a nehezebb ételeket. Ennek ellenére remekül fest a sztár, látszik rajta, hogy a rosszulléteken kívül élvezi az anyaság minden percét.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A 37 éves színésznő élete mára révbe ért: kapcsolata nagyon harmonikus a nála három évvel fiatalabb művészeti tanácsadóval, Will Kopelmannel. A férfi már tavaly eljegyezte a színésznőt egy romantikus nyaralás alkalmával Sun Valley-ben, Idahóban. "Drew csodás édesanya lesz, mert fantasztikus ember. Már megérett arra, hogy megállapodjon és anya legyen" - vallotta egy bennfentes.

Tipp! Nagyot hibázott, most az egész világ őt gúnyolja. Kattints a galériáért!



Házas és gyermeket vár: gyönyörű, felnőtt nő lett az egykori cuki gyereksztárbólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120312-hazas-es-gyermeket-var-gyonyoru-felnott-no-lett-az-egykori.htmlNagyító alatt: vízben szüléshttp://www.life.hu/anyaskodj/20120312-nagyito-alatt-vizben-szules.htmlWhitney Houston és lánya ugyanattól a drogdílertől kapta a kábítószert - Egy bennfentes szerinthttp://www.life.hu/anyaskodj/20120309-whitney-houston-es-lanya-ugyanattol-a-drogdilertol-kapta-a-kabitoszert.html980 grammal kellett születnie, hogy életben maradjon - Így szültem énhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120309-980-grammal-kellett-szuletnie-hogy-eletben-maradjon-igy-szultem.htmlTudtad? A Született feleségek sztárja két gyönyörű kislány édesanyjahttp://www.life.hu/anyaskodj/20120308-tudtad-a-szuletett-felesegek-sztarja-ket-gyonyoru-kislany-edesanyja.htmlSzex a terhesség alatt: így nem lehet semmi bajhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120306-szex-a-terhesseg-alatt-igy-nem-lehet-semmi-baj.htmlÖngyilkosság, függőség és egy sztárgyerek - Justin Bieber édesanyja könyvet írhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120307-ongyilkossag-fuggoseg-es-egy-sztargyerek-justin-bieber-edesanyja-konyvet.htmlMegbízható terhességi tesztek körképe - Plusz tanácsok a használatáhozhttp://www.life.hu/anyaskodj/20120305-megbizhato-terhessegi-tesztek-korkepe-plusz-tanacsok-a-hasznalatahoz.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.