Merész dologra vállalkozott - Szingliként vállalt babát az Oscar-díjas sztár

örökbefogadás babavállalás Charlize Theron
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Charlize Theron anya lett - a színésznő a napokban egy kisfiút fogadott örökbe.

A dél-afrikai szépség már egy ideje nagyon vágyott az anyaságra, de párkapcsolatai nem alakultak úgy, hogy gyereket szüljön. Ezért is döntött úgy, hogy örökbe fogad egy gyermeket. "Charlize Theron örökbe fogadott egy kisfiút, aki a Jackson nevet kapta" - vallotta a színésznő szóvivője. A félig amerikai, félig afrikai kisfiú állítólag már az Államokban született. "Charlize mindig is anya akart lenni. Azt sem bánja, hogy egyedül vállalt gyereket, sőt, most boldog és kiegyensúlyozott" - vallotta egy bennfentes.

AFP
AFP

Az Oscar-díjas szépség még sosem volt férjnél, korábban a színész Stuart Townsenddel élt együtt kilenc évig, de 2010 elején szakítottak. A sztár többször is mesélt arról, hogy még sosem volt szingli - kivéve az utóbbi időszakban. Nem kenyere a randizgatás, így őt nem látni úton-útfélen különböző férfiak oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.