Oprah Winfrey édesanya szülés sztárcsemete Claire Danes Los Angeles Golden Globe-díj Drew Barrymore Hugh Dancy
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Akárhogy is rejtegetik a sztárok újszülött csemetéiket, tudják, hogy előbb-utóbb meg kell mutatniuk őket a világnak. Drew Barrymore kislányát egyszer már láthattuk itt a Life.hu-n, most azonban Oprah műsorában is bemutatta a kicsit. Claire Danes pedig a Los Angeles-i reptérre érkezett egyhónapos kisfiával.

Barrymore, aki szeptember 26-án adott életet kislányának, Olive-nak, kaliforniai otthonában fogadta Oprah Winfrey-t. A színésznő a szülést követően most beszélt először az anyaságról, félelmeiről és aggodalmairól. A sztár azt is elmondta, hogy szeretné Olive-ot minél inkább távol tartani a reflektorfénytől. A műsor képeit itt nézheted meg.

Facebook
Facebook

December 17-én, a vártnál kicsit korábban jött világra Claire Danes és Hugh Dancy kisfia, Cyrus Michael Christopher Dancy. Ahogy az a Life.hu korábbi cikkéből kiderül, a kisfiú korai érkezése ellenére is tökéletesen egészséges. Édesanyjával a Los Angeles-i repülőtéren kapták őket lencsevégre, amikor a Golden Globe-gála miatt kellett repülőre ülniük. Claire nem esett kétségbe az utazástól, hiszen korábban is azt nyilatkozta, hogy nem szeretne sokáin otthon ülni, és hamar vissza akar térni pörgős életéhez.

Meg nem született fiától tilthatják el az olimpiai bajnokothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130121-az-olimpiai-bajnokot-bode-millert-eltilthatjak-meg-nem-szuletett-gyermeketol.htmlÍgy beszél hozzád a kutyád! Értsd meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130117-a-kutya-kommunikacioja-innen-tudhatod-mit-mond-kedvenced.htmlBűbájos kisfiú Charlize Theron gyermekehttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-charlize-theron-szineszno-kisfia-megtette-az-elso-lepeseit.htmlÍgy beszél hozzád a kutyád! Értsd meghttp://www.life.hu/anyaskodj/20130117-a-kutya-kommunikacioja-innen-tudhatod-mit-mond-kedvenced.htmlPenész a lakásban: ronda és egészségtelenhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130104-penesz-a-lakasban-nemcsak-ronda-de-kifejezetten-egeszsegtelen-is.htmlJennifer Lopez bővíti a családothttp://www.life.hu/anyaskodj/20130118-jennifer-lopez-enekesno-boviti-a-csaladot-casper-smarttal.htmlAz Oscar legkisebb csillagaihttp://www.life.hu/anyaskodj/20130116-a-legfiatalabb-oscardijra-jelolt-gyerekek-mi-lett-veluk.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.