Beyoncé először beszél vetéléséről

Jay-Z anyaság kisbaba vetélés Beyoncé
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Először beszélt évekkel ezelőtti vetéléséről Beyoncé. Az énekesnő egy dokumentumfilmben vall élete legnagyobb tragédiájáról.

Life Is But a Dream a címe annak a dokufilmnek, ami Beyoncé életéről készül. Az énekesnő beengedte a kamerát élete backstage részére, és olyan fájó emlékeket osztott meg a nézőkkel, mint első terhessége, amikor elveszítette kisbabáját.

A szomorú eset a kis Bule Ivy érkezése előtt évekkel történt, aki 2012 januárjában egészségesen jött a világra.
"Két évvel ezelőtt életemben először terhes voltam" - meséli Beyoncé a kamerának "Hallottam a szívverését, ami a legszebb muzsika volt, amit valaha hallottam."

Forrás: Tumblr
Forrás: Tumblr

Kattints a képre a galériáért!

"Neveket válogattam, elképzeltem, hogy fog kinézni. Anyának éreztem magam. Aztán New Yorkba utaztam egy kontrollra, és a szívverés megszűnt" - osztja meg a szívszorító történetet az énekesnő.

Beyoncé, aki 2008-ban házasodott össze Jaz-Z-vel a zenében kereste a vigaszt. Aztán 2011-ben újra teherbe esett, és most a kis Blue Ivy kárpótolja mindazért, amit akkor elvesztett. Így néz ki a már egyéves baba!

Sztárok akkor és most - Nézegess képeket!



Katalin hipnózisban szüli meg a trónörököst?http://www.life.hu/anyaskodj/20130128-a-hipnozis-szerepe-a-terhessegben-es-a-szulesben-katalin-hercegno.htmlMegszületett L.L Junior kisfiahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130131-megszuletett-a-rapper-ll-junior-elso-gyermeke-a-kisfiu-a.htmlGarantált siker! Elbűvölő jelmezek farsangrahttp://www.life.hu/anyaskodj/20130130-jelmezotletek-farsangra-bolcsodeseknek-ovodasoknak-es-kisiskolasoknak-olcson-es-egyszeruen.htmlLeadták a tévében Snooki szüléséthttp://www.life.hu/anyaskodj/20130130-snooki-a-jersey-shore-reality-show-sztar-szuleset-leadtak-a.htmlÍgy festettek 20 éve a legszebb színésznőkhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130122-angelina-jolie-szineszno-kate-hudson-szineszno-jessica-alba-szineszno-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.