Még mindig nem találják a 18 éves Andreát

eltűnés közösségi oldal Szabolcsik Andrea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 18 éves sajóvámosi lány, Szabolcsik Andrea múlt hétfőn tűnt el, és azóta sem került elő.

Dobi Tamás, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője múlt hét végén közölte: a Miskolci Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárás keretén belül vizsgálja Szabolcsik Andrea eltűnését. Mint mondta, a lány édesapja tett bejelentést a rendőrségen arról, hogy gyermeke március 11-én, tanítás után Miskolcról ismeretlen helyre távozott, és azóta nem adott magáról életjelet. A lány felkutatására tett intézkedések ezidáig nem vezettek eredményre - közölte az MTI.

A kb. 162 cm magas, közepes testalkatú, 58 kg súlyú, barna hajú, barna szemű lányt nagy erőkkel keresik a közösségi oldalon is. Korábban szárnyra kaptak olyan híresztelések, miszerint Andrea búcsúlevelet hagyott, és beugrott a Sajóba, illetve arról is beszéltek, hogy egy szeméttelep környékén megtalálták a kabátját. Azóta azonban kiderült, hogy ezek a híresztelések hamisnak bizonyultak. Az üggyel kapcsolatban bejelentés tehető személyesen a Miskolci Rendőrkapitányságon, illetve telefonon a 06-46/514-511 hívószám 26-63-as vagy 26-68-as mellékén. Munkaidőn kívül ingyenesen hívható a 107-es vagy 112-es rendőrségi segélyhívó számokon is.

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.