koraszülött készítés videó szülők gyermek édesapa
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az édesapja készítette gyermekéről azt a videót, ami biztos, hogy könnyeket csal a szemedbe.

A koraszülött kisbaba 3 és fél hónappal korábban, mindössze fél kilósan jött a világra. Az első felvételeken a tenyérnyi nagyságú apróság akár egy pici robot, úgy fest a testére kötött számtalan vezetéktől, amelyek életben tartották az első hónapokban.

Ward és édesanyja a kórházban Forrás: vimeo.com

Az orvostudomány vívmányainak és a szülők gondoskodó szeretetének köszönhetően Ward szépen fejlődött. Hamarosan ugyanolyan rosszalkodó, csibész kisbaba lett belőle, mint vele egykorú társaiból. Az édesapja gyermeke első születésnapjára szívszorító videót készített Ward első évéről. A filmen látható, ahogy a pöttöm, géppel életben tartott csecsemőből szép és egészséges emberke fejlődött.

Itt nézheted meg az apuka által készített videót:

Altatódalt írt fiának Fergie és férje http://www.life.hu/anyaskodj/20131122-fergie-amerikai-enekesno-altatodalt-irt-fianak-axlnek.html Bradley Cooperrel nyaralt Emily Blunt és férje http://www.life.hu/anyaskodj/20131121-emily-blunt-brit-szineszno-hawaii-on-nyaralt-ferjevel-john-krasinski-es-bradley-cooper-amerikai.html Így néz ki Hujber Feri hálószobája http://www.life.hu/anyaskodj/20131121-hujber-feri-szinesz-a-hal-a-tortan-adasaban-megmutatta-halloszobajat-es-egy-kulonleges-fenykepet.html Hamvasztása előtt felsírt a csecsemő http://www.life.hu/anyaskodj/20131121-hamvasztasa-elott-felsirt-a-csecsemo-kinaban.html Két óriáscég is harcol a gyerekpornó ellen http://www.life.hu/anyaskodj/20131120-a-google-es-a-microsoft-oriascegek-uj-technikai-ujitasokat-vezettek-be-a-gyermekporno-ellen.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.