Vége! Elköltözött otthonról Szőke Zoltán

feleség válás Szőke Zoltán család Barátok közt költözés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Barátok közt sztárja fiai helyett új barátnőjét választotta.

Ahogy a Life.hu is megírta, Szőke Zoltán tavaly októberben elhagyta családját egy Vajdaságban élő nőért. A színész ezért kettős életet élt, és amikor Budapesten forgatott, volt feleségénél töltötte az éjszakát. A színész fiai azonban megelégelték apjuk kétlaki életét és felszólították, költözzön el – írja a Story.

Forrás: RTL Klub
A legdurvább fotó Nánási Páltólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131128-nanasi-pal-fotos-eddigi-legdurvabb-felvetele-a-csalad-vizslajarol-pityurol.htmlAnya és feleség is lett Jennifer Love Hewitthttp://www.life.hu/anyaskodj/20131127-jennifer-love-hewitt-amerikai-szineszno-kislanya-megszuletett-es-titokban-ferjhez-ment.htmlElképesztő - házat épített 53 ezer forintbólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131127-michael-buck-brit-csaladapa-150-fontbol-termeszetes-dolgokbol-epitett-hazat.htmlHeti egy koplalónap tényleg kötelező?http://www.life.hu/anyaskodj/20131107-koplalonap-tenyek-es-tevhitek-a-kutya-eteteserol.htmlTartsd tisztán a fogaidat - finomságokkal!http://www.life.hu/anyaskodj/20131107-fogtisztitas-fogkefe-nelkul-etelekkel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.