Hogyan tudta elrejteni? Megmutatta óriási pocakját Jessica Simpson

has színésznő terhesség Jessica Simpson sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eddig azt hittük, Jessica Simpsonnak csak a mellei lettek hatalmasak most, hogy második babáját várja, de a legújabb fotó szerint már a hasa is óriásira gömbölyödött. Nem is értjük, hogyan tudta elrejteni!

Jessica Simpson domborodó hasa egyáltalán nem látszott azon a fotón, amelyet néhány napja tett közzé az egyik közösségi oldalon. Alig egy héttel később viszont olyan képet posztolt ugyanitt, amelyen nemcsak hatalmasra duzzadt mellei, hanem alaposan kigömbölyödött pocakja is tökéletesen látszik.

Forrás: Twitter.com
Forrás: Twitter.com

A híresség november végén jelentette be, hogy hét hónappal kislánya, Maxwell születése után újabb kistestvér érkezésére készül. Jessica első terhessége alatt rettenetesen meghízott. 2012 nyarán aztán aláírt egy szerződést, melynek lényege, hogy látványosan lefogy. 27 kilót le is dobott magáról, de meg kellett szakítania a speciális fogyókúrát, hogy a kis jövevény egészségesen fejlődhessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.