Édesanyád kiköpött mása vagy? Jelentkezz a Life.hu anya-lánya hasonmásversenyére!

Forrás: AFP -
édesanya lány hasonmásverseny gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Olyanok vagytok, mint két tojás? Néha te is azt gondolod, hogy valójában édesanyád klónja vagy? Akkor itt a lehetőség, mutassátok meg magatokat a nagyvilágnak!

Fényképezésre fel: készíts édesanyáddal olyan közös képet, amelyen igazán kitűnik a hasonlóságotok, küldd el nekünk e-mailben, és légy résen! Lehet, hogy a ti párosotok nyeri a Life.hu anya-lánya hasonmásversenyét!

Meryl Streep és lánya, Mamie Gummer Forrás: AFP

A játék menete: július 11. és 24. között küldd el közös fényképeteket az info@life.hu e-mail címre „Anya-lánya” jeligével. Július 27-én a Life.hu zsűrije a beérkezett pályázatokból kiválasztja azt a 10 döntőst, akik közül július 27. és augusztus 3. között olvasóink megszavazzák, melyik legyen a három győztes páros. Az eredményhirdetés augusztus 4-én lesz.

Nyeremény: az első három helyezetett díjazzuk, azaz az első három legtöbb szavazatot kapó anya-lánya párost. A nyerteseknek fejenként egy 5000 Ft-os Feldobox Fantázia Ajándékkártya üti a markát.

Játékszabályzat

A játékosok a játékban való részvétellel, saját készítésű fotóval, mint a pályázat elküldésével elfogadják a lenti nyereményjáték-szabályzatot.

Részvételi feltételek

1. A felhívásra jelentkező (a továbbiakban: "Jelentkező") a jelentkezéssel elfogadja a jelen részvételi feltételeket.

2. A Jelentkező az általa készített fényképek a felhívás kibocsátójának, az Origo Zrt.-nek (székhely: 1037 Budapest, Montevideo u. 9.; cégjegyzékszám: 01-10-044389, a továbbiakban: "Origo") e-mailen keresztül való elküldésével hozzájárul, hogy ezen fotókat, továbbá az Origóval jelentkezés során közölt egyéb személyi adatokat a mindenkor hatályos adatvédelmi szabályoknak - ideértve különösen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvényt - megfelelően kezelje. A Jelentkező kijelenti és garantálja, hogy a beküldött fotók nem sértik más szerzői és jogi jogosultságát, illetve személyiségi és egyéb jogait.

3. A Jelentkező - az általa készített fénykép az Origónak való elküldésével - hozzájárul ahhoz, hogy azokat az Origo az általa üzemeltetett weboldalakon nyilvánosságra hozza, bemutassa, illetve közzétegye, továbbá ezen médiumokon keresztül a nyilvánossághoz közvetítse, és ennek érdekében többszörözze.

4. A jelen nyereményjáték-szabályzat ("Nyereményjáték-szabályzat") az Origo Zrt. által üzemeltetett www.life.hu weboldalon megjelenő "Anyja lánya hasonmásverseny" nyereményjátékra vonatkozik ("Nyereményjáték"), amelynek szervezője az Origo Zrt. (a továbbiakban: "Szervező").

5. A Nyereményjátékban 2016. július 11. - július 24. között a játék fent említett feltételeinek megfelelő fotó beküldésével lehet részt venni, a fotót e-mailen keresztül beküldő ("Pályázó") magára nézve kötelezőnek ismeri el a Nyereményjáték-szabályzatot. A Nyereményjáték időtartamán kívül küldött kép elküldője a Nyereményjátékban nem vesz részt. A Szervező válasz-e-mailt nem küld.

6. A nyereményjáték menete:
A 2016. július 11-én induló fotópályázatra, az info@life.hu e-mail címre 2016. július 24. éjfélig küldheti be a fotóját minden 18. életévét betöltött internetfelhasználó természetes személy, aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik.
Feltételek: Az obszcén, közízlést sértő vagy etnikai, politikai tartalmú, illetve a pályázat témájához nem kapcsolódó képeket a Szervezőnek jogában áll nem megjelentetni.
A 2016. július 24-ig beérkező fotók közül a Life.hu szerkesztőségéből álló zsűri kiválasztja a legjobb 10 fényképet - amelyekből egy galéria készül -, amelyekre 2016. július 27. - augusztus 3. éjfélig tartó időszak között voksolhatnak az olvasók. 2016. augusztus 4-én eredményhirdetés.
7. A nyereményjáték nyereménye:
Az első 3 legtöbb szavazatot kapó anya-lánya páros részesül nyereményben, fejenként 5000 Ft értékű Feldobox élménykupont kap. http://www.feldobox.hu/termekek/fantazia
8. A Nyereményjátékban részt vehet minden 18. életévét betöltött internetfelhasználó természetes személy, aki olyan képet küld, amin ő maga az anyukájával vagy lányával közös képen szerepel, és aki Magyarországon tartózkodási vagy lakóhellyel, valamint magyarországi mobilhívószámmal rendelkezik.

A Nyereményjátékban nem vehetnek részt az alábbi személyek:
- a Szervező tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói (Ptk. 685. § b.);
- a Nyereményfelajánló tulajdonosai, vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint azok közeli hozzátartozói.

9. A nyeremény - a Life.hu zsűrije által előzetesen kiválasztott legjobb fotók közül - a 3 legtöbb szavazatot kapó kép beküldőjét illeti. A nyeremény készpénzre vagy más nyereménytárgyra nem átváltható. A nyereménnyel kapcsolatos adófizetési kötelezettségnek a Felajánló a hatályos jogszabályoknak megfelelően eleget tesz.

10. A Szervező az értékelt helyezések darabszámának megfelelő számú, azaz 3 nyertest hirdet ki rangsorolva. Ha a nyertes cselekvőképességében korlátozott, úgy a nyereménnyel kapcsolatos érdemi ügyintézésre, valamint a nyeremény átvételére csak a törvényes képviselőjével együtt jogosult.

11. A nyertest a Szervező ügyfélszolgálatának munkatársai elektronikus üzenet útján értesítik. Az értesítés során a nyertes a beazonosíthatóság, illetve a nyeremény átvétele érdekében a következő adatait köteles megadni, ellenkező esetben a Szervező a nyereményt nem tudja átadni: név, lakcím, személyiigazolvány-szám.

12. A nyeremény személyes átvétellel a Szervezőnél átvehető. A nyertesek hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket a Szervező a www.life.hu weboldalon közölje mint a Nyereményjáték nyerteseit. A beküldött kép(ek) szerzői jogaival, illetve személyiségi vagy egyéb jogsértő mivoltával kapcsolatos esetlegesen okozott károkért a pályázó vállalja a felelősséget.

14. A név, értesítési cím helytelen vagy pontatlan megadásáért, értesítési késedelemért a Szervező nem vállal felelősséget. A Játékos az általa tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt maga viseli. Az adatok helytállóságát a Nyereményjátékra történő jelentkezés során (vagy azt követően) a Szervezőnek nem áll módjában ellenőrizni. Ezzel kapcsolatban a felelősség és minden ezzel járó jogi és anyagi következmény minden esetben a Játékost terheli. A Szervező a nyeremény hibáiért kizárja a felelősségét, kivéve, ha a felelősség kizárását a magyar jogszabályok kifejezett rendelkezéssel tiltják. A Szervező kizár minden felelősséget bármilyen kártérítési, kártalanítási igényért a Nyereményjátékban való részvétellel összefüggésben, továbbá a Nyereményjáték vagy annak lebonyolítása esetleges hibáiból, hiányosságaiból eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségekért. A Szervező nem vállal felelősséget azért, ha a Nyereményjáték időtartama alatt a Nyereményjáték, illetve az azt tartalmazó weboldal technikai okokból időszakosan nem érhető el.

15. Szervező a Nyereményjátékkal kapcsolatos panaszok kezelésére ügyfélszolgálatot működtet, amelynek elérhetőségei: telefonszám: 06 1- 371-3802, e-mail-cím: info@life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.