Tonhalkrém
![](https://cdn.life.hu/2024/01/cM5m3bPn_d4rwhk5My0WGcptPQPVperfPhAyAI2fFwQ/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzY3NTY0ZWVlNDhjNTQwZDNiOTkyZDBjOGY5ODkwM2Ew.jpg)
A tonhalkrém elkészítéséhez mindössze néhány percre és egy turmixra/aprítóra van szükség. Mindenféle alakúra kiszúrt kis kenyerekre kenve vendégváráshoz, de egyébként az adalékokkal teletömött felvágottak kiváltására is tökéletes.
Hozzávalók (2-3 fős adag):
-20 dkg olajban eltett tonhalkonzerv
-1 főtt tojás
-3 evőkanálnyi vaj
-1 púpos teáskanál mustár
-2 evőkanál citromlé
-1 evőkanál tejföl
A tejföl kivételével az összes hozzávalót turmixszal vagy aprítóval simára keverem, és ha nem elég lágy, adok hozzá egy kis tejfölt. Nekem a fél adag pont belefért az aprítóba, ennyihez szerintem már inkább a botmixer kell. Kenyérre vagy pirítósra kenem, és citromszeletekkel, olajbogyóval, kaviárral díszítve tálalom. Hűtőben, jól záródó dobozban 2-3 napig eláll.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.