bébiszitter kisbaba megerőszakolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő dolgokra képesek az emberek - egy dada megerőszakolta a rábízott egyéves babát, majd az erről készült fotókat elküldte szerelmének, hogy felizgassa kedvesét.

Napi tippünk: Meddőséget okozó anyagok a lakásban


iStockphoto
iStockphoto

A 24 éves portlandi nőt, Inez Carmaneesh Mon Lambertet szexuális agresszióért tartóztatták le, barátját - aki épp Afganisztánban szolgál - pedig kiskorúról készült pornografikus kép birtoklásáért vették őrizetbe - tudtuk meg a Blikkből.

A dadát egy barátnője jelentette fel a rendőrségen, aki a lány laptopján ráakadt az elküldött levelekre. A kihallgatásokon a nő elismerte tettét, és bevallotta, hogy pusztán kedvese izgatásáért küldte el a pedofil fotókat barátjának. A párt szerdán tartóztatták le. A rendőrség tudomására jutott az is, hogy a dadát más gyermekek mellé is alkalmazták már - most azt vizsgálják, hogy történt-e esetükben is szexuális visszaélés.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.