Szerinte nagyszerű anya! 8 éves kislányát botoxolja egy nő

botox szépségverseny gyermek szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Önmagát nagyszerű édesanyának tartja Kerry Campbell, aki saját maga kezeli nyolcéves kislánya "ráncait" botoxszal, a kislány lábát pedig rendszeresen gyantázza. A pszichológusok szerint a kislány akár maradandó pszichés sérüléseket is szenvedhet "odaadó" édesanyja miatt.

http://abclocal.go.com
http://abclocal.go.com

Hatalmas felháborodást váltott ki, amikor Kerry Campbell bevallotta - sőt, fotókkal is igazolta -, hogy bizony ő már a nyolcéves kislányát is botoxolja. Állítólag a kislány, Britney maga kérte azt, amikor benevezték egy szépségversenyre. "Bekerültünk a versenybe, és én előre tudtam, hogy Britney az arca miatt fog panaszkodni, arra például, hogy ráncai vannak, vagy ehhez hasonló dolgok. Amikor pedig beleegyeztem a botoxba, teljesen odáig volt az örömtől" - magyarázta az édesanya.

Kerry egyébként magán is rendszeresen használja a szert, és a kislánya gyakran végignézhette az egész műveletet. Az édesanya szerint a kislányának valóban szüksége van erre a fájdalmas kezelésre, mivel amikor mosolyog, a szeme körül ráncok jelennek meg. "Azzal a néhány alkalommal, amikor botoxot használtunk, csak a kis megjelenő vonalakat csökkentettük. Ráadásul nem alkalmazom rajta olyan gyakran, hogy nagy különbséget okozna" - mesélte Kerry. Hogy honnan szerzi be a nő a botoxot, arra már nem válaszolt, csak annyit árult el, hogy biztonságos forrásból.

http://abclocal.go.com
http://abclocal.go.com

A lábát is gyantázza

Kerry a botox után azt is elismerte, hogy a kislány lábát is gyantázza, mivel egy szépségversenyen hátrány lehet, ha akármilyen kis "babaszőrök" is vannak a gyerekek lábán. "Szerintem a szőrös lábak egyáltalán nem nőiesek. Még csak egyszer gyantáztuk a lábam, de nagyon-nagyon fájdalmas volt" - mesélte a nyolcéves kislány, aki legközelebb már nem szeretne gyantáztatni.

A pszichológusok szerint az ilyen korai szépségkezelések komoly fizikai és lelki sérüléseket okozhatnak a gyerekeknek, Kerry mégsem érzi, hogy veszélyeztetné a lányát. "Semmi baj a kislányommal és egyáltalán nem sérült a lelke. Boldog, okos és ugyanúgy szeret rohangálni, mint más kislány. Én nagyszerű anya vagyok, egész életében vigyáztam rá, és senki sem mondhatja, hogy bármit is rosszul csinálok." Az édesanya hozzátette, a szépségversenyek kemény világa már fiatalon is megköveteli az ilyen beavatkozásokat, sőt szerinte sok szülő ugyanúgy használ botoxot a gyerekénél az ilyen versenyeken, mint ő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.