Magyar lány készítette az év legszebb fehérneműjét

fehérnemű divattervező melltartó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre sikeresebbek a magyar tervezők. Most már arra is büszkék lehetünk, hogy egy magyar lány tervezte azt a fehérneműkollekciót, amely megnyerte az egyik legnagyobb fehérneműcég pályázatát.

Forrás: triumph.com
Forrás: triumph.com

A rendezvény házigazdája az ismert brit tévés-rádiós George Lamb volt. A zsűriben a modell és színésznő Lily Cole, a sztárfotós Ellen von Unwerth, a szintén modell Helena Christensen, a zenész Coco Lee, és a márka még két fontosabb képviselője ítélkezett. A 2011-es nyertes a magyar Bódis Boglárka lett, a fehérneműkollekció a "Les Fleurs du Mal" - azaz a "A romlás virágai" nevet kapta. A második helyezett egy török, a harmadik pedig egy román versenyző lett. "Még mindig nem tudom elhinni, hogy én nyertem. Az utóbbi napokban borzasztóan izgatott voltam, és most már nagyon büszke is vagyok" - mondta boldogan a magyar lány.

Tipp! Nézz képeket a Balaton Sound 1. napjáról! Katt ide!


A fiatal tervezők versenyét negyedszer rendezték meg, korábban Peking, Milánó és London adott otthont a megmérettetésnek. A győztes 15 ezer eurót kap, és persze az üzletek polcaira kerül a nyertes kollekció.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.