kozmetika kozmetikus szakértő mezoterápia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Csilla a mezoterápia egyik jeles hazai szakértője. 

Fiatal korom ellenére sokat tanultam az elmúlt évek során, és maximálisan hiszek abban, hogy a kozmetikusi pálya az egyetlen, amelyikben el tudom képzelni magam. Minden nap örömmel és lelkesedéssel végzem a kezeléseket, és úgy érzem, ezt nem lehet megunni! A vendégeimtől és egyre inkább a kozmetikus kolléganőimtől kapott pozitív visszajelzések csak megerősítenek abban, hogy jó pályát választottam, melyben sikeres tudok lenni.

Az elmúlt évek alatt nagyon közel kerültem a mezoterápiához, és az összes területét sokat tanulmányoztam. Tapasztalataim szerint ezzel a kezeléstípussal érhetőek el a legszebb eredmények a ránctalanítás, de az akné, rosacea és sok más esztétikai területen is. A MezoCentrum vezetése mellett a professzionális szépségiparban, Svájcban, Németországban és Angliában is elismert Age Attraction és a Meso I Laser kizárólagos magyarországi forgalmazója és oktatója vagyok. Az oktatás nagyon közel áll a szívemhez, és szívesen adom át a tudást, tapasztalatot, melyet eddigi munkám során szereztem.

A mezoterápia egy olyan terület, melyet ha jó készülékkel és jó anyagokkal végeznek, akkor igazán eredményes kezeléseket tesz lehetővé. Remélem, sokatoknak segíteni tudok a kérdéseitekre adott válaszokkal!

Üdvözlettel:
Bob Csilla
Lézeres mezoterápiás szakértő és szakoktató

BIOMEDICAL BEAUTY INSITUTE:
H-1064 Budapest, Vörösmarty u. 64.
Tel: +36 70 432 5871
http://www.antiagingkozpont.hu

Age Attraction Hungary & Meso I Laser
készülék értékesítés, továbbképzés:
H-1064 Budapest, Vörösmarty u. 64.
http://www.age-attraction.hu
http://www.lezeresmezoterapia.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.