A sors fintora! Hajléktalan újságnak dolgozik a hat házzal büszkélkedő Sting felesége

ház otthon Trudie Styler Sting lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sting felesége, Trudie próbál segíteni azoknak, akiknek nemhogy hat, de még egy otthon sem adatott meg.

Tipp! Különleges portrék hollywoodi sztárokról! Kattints a galériáért!




Szólj hozzá: X-Faktor 2011 - Ki lesz a győztes?


AFP
AFP

Márpedig Trudie tényleg igazi álomvilágban él, hiszen vagyonuk férjével körülbelül 180 millió dollárra rúg, és jónéhány házzal is büszkélkedhetnek. A pár hat csodás otthon között osztja meg az életét: házuk van Londonban, Wiltshire-ben, a Lake District-tóvidéken, de Malibuban, New Yorkban és Toscanában is van hol lakniuk, ráaádul Londonban a lakáson kívül még egy csodás irodával is büszkélkedhetnek.

Mondanunk sem kell, hogy Trudie idejét sem a házak karbantartása foglalja le, és még főzni sem tud magának. A hat házban külön cseléd, szakács és kertész ügyel arra, hogy minden tökéletesen működjön. Egyszer a pár privát szakácsa pletykálta el, hogy az asszony ragaszkodott ahhoz, hogy ő készítsen neki tésztát, még akkor is, ha ehhez a szakácsnak 100 mérföldet kellett utaznia.

Ezt látni kell! A világ legcsúnyább menyasszonya képgalériánkban. Katt ide!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.