fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a 28 éves Anitát alakította át - a fiatal nőből igazi trendkirálynő lett.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


"Mostanában nem sok időm jut magamra, sajnos ez látható is. Szeretnék változtatni, főleg a hajviseletemen. Itt a tavasz, ezért nagyon szeretnék én is kivirulni" - írta Anita a jelentkezésekor. Nánási Pál és csapata pedig úgy döntött, hogy egy igazán divatos és üde lányt varázsolnak Anitából.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

A 28 éves zuglói lány a párjának sem árulta el, hogy jelentkezett az átalakításra, így a fiú számára nagy meglepetés volt kedvese új külseje. "Szofrán Zsolt mesterfodrász vágott a hajamból, és sokkal élénkebbé tette a barna hajszínemet - nagyszerű lett a frizurám. Természetes lett, divatos és pontosan illik hozzám, a kedvesemnek is nagyon tetszett a végeredmény" - lelkendezett Anita a Life.hu-nak. A zuglói lány elárulta, legtöbbször barnára sminkeli a szemeit. A fotózáson ezen a koncepción nem változtattak, de a profi sminkes segítségével egészen másképp nézett ki az összkép. "Most is barna lett a szemem, mert ez illik hozzám a legjobban, de életemben először erős színnel rúzsozták ki a számat. Én sosem használok rúzst, éppen ezért nagyon merésznek tartottam ezt a fukszia színt, de mindenki azt mondta, a képeken fantasztikusan fest majd" - mesélte Anita, akinek valóban mesésen áll ez az igazi, üde tavaszi szín.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre, és nézd meg az átalakításon készült többi fotót is!

A fiatal lány általában sportosan öltözködik, szinte mindig farmert és valamilyen fekete ruhadarabot visel. Holdampf Linda stylist azonban bevezette Anitát a színek világába. "Szinte mindig sportosan öltözködöm, farmert farmerral viselek. Viszont az átalakítás óta csakis színes ruhákat vásárolok, mert a stylist megmutatta, milyen remekül állnak. Magas sarkúm soha életemben nem volt, most azonban úgy érzem, eljött az ideje, hogy gyakoroljam bennük a közlekedést" - mesélte Anita, aki a fotózást is hihetetlenül élvezte. "Nagyon kellemes élmény volt a fotózás, mindenki segítőkész és aranyos volt velem. Csodásan éreztem magam" - vallotta a lány a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!


Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.