Átalakítunk! Harminc kilót fogyott, majd teljesen átalakult a fiatal Zita

fashion week Holdampf Linda Nánási Pál Átalakítunk! Szofrán Zsolt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nánási Pál és csapata a héten a húszéves Zitát változtatta igazi bombanővé.

Ha te is szeretnél átváltozni, a jelentkezéshez kattints ide!


"Azért szeretnék jelentkezni az átváltoztatásra, mert az elmúlt egy évben harminc kilótól szabadultam meg, ezért úgy érzem, hogy a testem után itt az ideje a stílusom teljes átváltozásának is! Szeretném megtudni, hogy ezzel az új alakkal milyen ruha, hajstílus állna jól nekem, amivel kiemelhetem a legelőnyösebb részeket magamon, és végre nemcsak szürke kisegérként sétálnék végig az utcán, hanem büszkén és csinosan!"


Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Fotó: Nánási Pál, styling: Holdampf Linda, smink: Törköly Anita,haj: Szofrán Zsolt

A húszéves paksi lány Pécsett tanul, és a média világában szeretne elhelyezkedni. Zita mindig egyenesen hordja szép hosszú, barna haját. Szofrán Zsolt mesterfodrász nem változtatott a lány hajszínén, de egy Zita számára szokatlan frizurát készített: begöndörítette a lány sörényét. "Nagyon tetszett az új frizurám, mostantól én is megpróbálok magamnak hasonlóan dögös, göndör fürtöket készíteni" - lelkendezett Zita a Life.hu-nak. A lány a hétköznapokon keveset sminkel, ezért tetszett neki a natúr, cseppet sem harsány smink, és odáig volt a műszempilláért is. "A barátomnak nagyon tetszettem, szexisnek találta a hajam, és imádta a hatalmas szempilláimat is" - mesélte a leendő médiás.

Fotó: Nánási Pál
Fotó: Nánási Pál

Kattints a képre az átalakításon készült többi képért!

Zita nemrég harminc kilótól szabadult meg, így végre eljött az ő ideje: lecserélte az egyszerű farmer-póló összeállítást egy szexis, ultradivatos, nőies szettre. "Először merésznek tűnt a türkiz overáll, kissé kihívónak gondoltam, de az összkép nagyon tetszett. Lehet, hogy hamarosan én is beszerzek pár ehhez hasonló csajos darabot" - mondta Zita, aki ugyan életében először állt profi fotós kamerája előtt, de néhány perc után már el tudta engedni magát Nánási Pál segítségével. "Remek volt a hangulat, mindenki barátságos volt, csodásan éreztem magam" - mondta boldogan Zita a Life.hu-nak.

Nézd meg, hogyan dolgozik átalakító csapatunk - ennek te is részese lehetsz!

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=FS7drBfkQDAmP3lP


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiW-en és a Facebookon is!



Most megtalálhatod álmaid illatát! Csak pár kérdésre kell válaszolnod és kiderül, melyik parfüm illik hozzád.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.