Sarka Katát sem kíméli a bank: elvették az autóját

Sarka Kata Karambol hitel törlesztőrészlet autóbaleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A család egyik barátja szerint a jóhiszeműsége miatt került bajba Sarka Kata.

Átalakítunk! Szexi nő lett a visszafogott Jankából! Kattints a galériáért!


A Blikk információi szerint Kata hónapokig nem fizette a nevén lévő luxusautó hitelét, ezért a bank elvitte azt, Hajdú Péter neje pedig felkerült a Központi Hitelinformációs Rendszerre, azaz a BAR-listára. Kata néhány éve éppen ezzel a kocsival karambolozott, a család ismerőse szerint azonban Hajdú Péternek és nejének nem sok köze volt az autóhoz, mert bár Kata nevén van a jármű, más vette és használta azt.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

Kattints a képre és nézd meg Kata legújabb szexi fotóit!

"Kata nagyon jószívű. Mindig számíthatnak rá a bajban a rokonok és az ismerősei. Szívességből megengedte, hogy a nevére vegyék fel a hitelt. Nem is volt gond addig, amíg ez a 'kedves ismerős' fizette a törlesztőrészleteket, ami, tudomásom szerint, körülbelül százezer forint volt havonta. Az utóbbi időben azonban elmaradt a törlesztéssel. Kata nevén volt a hitel, ezért a tartozást tőle akarta behajtani a bank. Mivel ő érthetően nem nyúlt zsebbe más nemtörődömsége miatt, a bank elvitte a kocsit, Katát pedig feltette a KHR-listára. Remélem, nem kerül bajba emiatt" - mondta a Blikknek a család közeli barátja.

A lap szerint az ötéves autó jelenleg körülbelül hárommillió forintot ér. Katának már korábban is meggyűlt a baja az Audival - négy éve ezzel a kocsival szenvedett balesetet a Margit híd pesti hídfőjénél. Akkor közel kétmilliós kár keletkezett a luxusautóban, amit azóta helyrehoztak.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Tipp! Ezek az igazán trendi ruhadarabok! Kattints a galériáért!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.