fiatalítás drakula-terápia kezelés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az idő kerekét talán nem, de a bőr öregedési folyamatait le tudjuk lassítani. Ki ne szeretné visszafiatalítani rugalmatlan, fakó arcbőrét és a fiatalító hatást hosszú ideig élvezni? Az arcfiatalítás legújabb módszere, a Drakula-terápia megadja nekünk ezt a lehetőséget. Egy olyan rejuvenációs eljárásról van szó, melynek a lényege, hogy a páciens saját véréből előállított szérummal fiatalítjuk vissza a megereszkedett arcbőrt.

A saját vér gyógyító ereje a traumatológiában már régóta ismert és alkalmazott módszer. Nagyon jó eredményekkel használják például csonttörések gyógyulásának felgyorsítására, ízületi fájdalmak, teniszkönyök gyógyítására vagy porckopások konzervatív kezelésére. Az elért eredmények a vér bizonyos alkotóelemeinek köszönhetőek. A vérlemezkék által termelt növekedési faktor nevű fehérje - mint hatóanyag - sikerrel alkalmazható az esztétikai kezelések során is.

Mi a Drakula-terápia, vagyis a PRP/ MyCells®-módszer lényege?

A Drakula-terápia lényege, hogy az eljárás során a mezoterápiás módszerekhez hasonlóan, apró tűszúrásokkal juttatjuk a hatóanyagot a bőrbe, ami nem más, mint a páciens saját véréből kinyert vérplazmában gazdag, sejtmegújító anyag (PRP - vérlemezkékben gazdag plazma). Ezzel az eljárással az arc, a nyak, a dekoltázs és a kézfej bőrének hatékony fiatalítását végezzük, az elérhető eredmény látványos és természetes.

Forrás: Bársony Orvos-Esztétika
Forrás: Bársony Orvos-Esztétika

Mikor alkalmazzuk?

A PRP/ MyCells® bőrregeneráló rendszer nagyon intenzív fiatalító hatással bír. A kezelt területen a vérlemezkékből felszabaduló növekedési faktorok beindítják a sejtszaporodást, beindul a fehérjeszintézis, a kollagén- és elasztinrostok rugalmassá, fiatalossá varázsolják a száraz, fakó bőrt. Kisimulnak a ráncok, enyhülnek a heges bőrhibák, megemelkedik a petyhüdt bőr, valamint javul a bőr tónusa.

Hogyan történik a Drakula-terápia?

A pácienstől vért veszünk, melyet alkotóelemeire bontunk, és kiválasztjuk belőle a sebgyógyuláshoz és szövet regenerálódáshoz szükséges, sejtmegújulást elősegítő fehérjékben gazdag anyagot, a PRP-t. A vérlemezkékben gazdag plazmát apró tűszúrásokkal beinjektáljuk a korábban érzéstelenített bőrbe. A terápia hatását ultrahangkezeléssel fokozzuk, majd nyugtató krémmel kenjük be a kezelt felületet.
A kívánt eredmény eléréséhez féléven belül 3 kezelés javasolt, melyet hathetente lehet ismételni, ezt követően érdemes évente megújító kezelést végezni.

Forrás: Bársony Orvos-Esztétika
Forrás: Bársony Orvos-Esztétika

Miért érdemes a Drakula-terápiát választani?

- Serkenti a bőrregenerációt, javítja a bőr textúráját, megszünteti a ráncokat.
- Hatása tartós, általában 1,5-2 évig tart.
- Nem kerül idegen anyag a szervezetbe, így nem válthat ki allergiás reakciót.
- Teljesen biztonságos eljárás, nincsenek szövődmények.
- Megmarad az arc eredeti formája, nem torzul az arc.

Most bevezető áron tapasztalhatod meg a tartós bőrfiatalítás élményét.

Gyere el a Bársony Orvos-Esztétika hozzád közelebb eső orvosi központjába konzultációra, és ezek után közösen kiválasztjátok a neked megfelelő bőrfiatalító kezelést.

További részleteket a Drakula-terápiáról itt olvashatsz.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.