Nem gondoltuk, hogy ennyire kemény nő! Miranda Kerr először beszélt meglepő döntéséről

szülés Miranda Kerr epidurális érzéstelenítés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meglepő részletességgel mesélt szüléséről egy vele készült legújabb interjúban a szupermodell Miranda Kerr.

Orlando Bloom gyönyörű felesége - akiről korábban több erotikus kép is készült - nemrég egy interjúban elmesélte, hogy nem akart epidurális fájdalomcsillapítás segítségével szülni. Meglepő ez tőle, hiszen Miranda igazán vékony, törékeny alkat, ez pedig sokszor megnehezíti a szülést. A szépség azonban a természetes dolgok híve, és úgy volt vele, hogy a lehető legtermészetesebb módon, gyógyszer nélkül szülné meg babáját, Flynnt.

Northfoto
Northfoto

A huszonkilenc éves szépség kérését elfogadták az orvosok, de persze nem tetszett nekik az ötlet. "Én már korábban meghoztam a döntést, elhatároztam, nem kell epidurális fájdalomcsillapító. Bár az orvosok beleegyeztek, végül mégis rákényszerültem. Pedig annyira szerettem volna gyógyszerek nélkül szülni, hogy a kicsi szervezetébe se kerüljön semennyi. Minden tőlem telhetőt meg akartam tenni, hogy a lehető legtermészetesebben induljon el az élete" - mesélte a modell.

Miranda arról is beszámolt, hogy a szülés után számára nem az volt az első, hogy sovány legyen, hanem az, hogy szoptathassa a babát. "Én nem éreztem azt a nyomást magamon, hogy azonnal le kell fogynom. Számomra a szülés után a legfontosabb az volt, hogy szoptathassam Flynnt. Ez volt minden vágyam, és szerencsére sikerült - nagyon könnyen ment a dolog" - mesélte a szépség, aki tizennyolc kilót hízott a terhessége alatt. Miranda később rendszeresen jógázott, pilatesórákra járt és sokat gyalogolt - így hamar megszabadult a súlyfeleslegtől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.