sörfesztivál Nyíregyháza
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint ötvenféle sörkülönlegességet kóstolhat meg a közönség augusztus 17. és 20. között a második SóstóSerFeszten Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőn.

A tavaly is nagy sikert aratott rendezvényen Európa legjobb sörfőzdéinek termékeit kóstolhatja meg a közönség, de hazai gyártású kézműves sörök is lesznek - mondta Podlovics Lajos, a szervező Sóstó-Gyógyfürdők Zrt. értékesítési- és marketingvezetője csütörtöki sajtótájékoztatóján, a helyszínen.

A négynapos sörfiesztán a legjobb angol, német, belga, cseh és magyar söröket csapolják majd a látogatóknak, akiket idén már külön nagyszínpad és sörsátor vár. A sörözés örömei mellett a programokról is gondoskodtak a szervezők: lesz népi játszótér, ahol a régi idő játékait próbálhatják ki a gyerekek, a cirkuszi részlegen pedig meg lehet tanulni buzogánnyal zsonglőrködni vagy cintányért pörgetni.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.