Dizájnos asztalok a gyerekszobába

dekor asztal gyerekszoba otthon stílus szék lakás gyerek dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az óvodás-iskolás gyerekeknek már szükségük van egy stabil asztalra és székre a délutáni tanuláshoz vagy rajzolgatáshoz - ezek az ötletes kis bútorok még a kedvet is megadják hozzá.

Igazi hercegnők gyerekszobájába való ez a mesebeli kis asztal két koronás székkel, a praktikus polcokon pedig elfér minden, amire egy óvodás kislánynak az asztal körül szüksége lehet.

gyerekszobabutor.hu
gyerekszobabutor.hu

A fiúknak pedig ez a versenyautós asztal-szék párosítás lehet a tökéletes választás.

cilekkidsrooms.com.au
cilekkidsrooms.com.au

A könyvespolccal kombinált íróasztal kisebb gyerekszobákba is ideális, a tanuláshoz szükséges könyvek egy mozdulattal elérhetők, a gyerek biztonságáról pedig a borulásgátlóval felszerelt polc gondoskodik.

meblikbutor.hu
meblikbutor.hu

A kisebb gyerekek, akiknek még nincs szüksége saját íróasztalra, ezeken a vidám műanyag asztalokon játszhatnak, ahol még a címkék leázásától sem kell tartani.

starplus.hu
starplus.hu

Nagyobb fiúkat akár az általános iskola végéig is kiszolgálhat ez a gyönyörű, fából készült íróasztal, melynek praktikus parafatáblája segítségével egy iskolai feladat sem marad elfeledve.

potterybarnkids.com
potterybarnkids.com

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.