Kicsúszott a száján! Kisfiút vár a modell

modell esküvő baba természetes szülés kisfiú terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Amber Rose modell, ahogy azt korábban a Life.hu korábban megírta, a szeptemberi MTV Music Awardson erősítette meg, hogy hamarosan babája születik. És bár nem akarták felfedni a baba nemét, a szépséges modell most véletlenül elszólta magát.

Míg a legtöbb nő mindent megtesz azért, hogy várandóssága alatt kerülje a hőséget, addig Amber Rose éppen az ellenkezőjét teszi. A 29 éves celeb hétvégén twittelt ki magáról egy képet, amint épp napfürdőzik a tengerparton. A fotón majd' kicsattan a boldogságtól, és emellett gyönyörű: csinos szövetruhája remekül kiemeli várandós alakját.

www.twitter.com
www.twitter.com

Amber, akinek véletlenül csúszott be a baba, első gyermekét várja vőlegényével, Wiz Khalifával, a szeptemberi MTV Music Awardson erősítette meg a baba közelgő érkezésének hírét, majd megmutatta gömbölyödő pocakját. És bár korábban nem akarták felfedni a baba nemét, amikor Amber nemrég köszönetet mondott az egyik barátjának, amiért vásárolt neki egy kezeslábast, a Guns N' Roses gitárosának, Slash-nek a képével díszítve, bizony kicsúszott a száján, hogy talán fiút várnak: "Az egyik barátom, Maria, vásárolt a mi kicsi fiúnknak egy Slash-es kezeslábast... Hoppá, kisfiút mondtam volna?"

Az ismert modell nemrégiben azzal a hírrel állt elő, hogy természetes úton történő, vízben szülést szeretne, minden orvosi segítség nélkül, és amint megszületett a kisfiúk, visszatérnének az esküvőjük megszervezéséhez: "Teljesen készen állok. Úgy döntöttem, hogy természetes úton, gyógyszerek nélkül, vízben szeretnék szülni, hogy ha majd a későbbiekben valamikor Wiznek fájna a gyomra, vagy ilyesmi, elmondhassam, hogy én már bizony természetes úton, gyógyszerek nélkül megszültem egy gyereket."

Wiz hozzátette: "Több értelmét látom annak, hogy a gyermekünk is ott legyen az esküvőnkön, mintsem hogy még a párom pocakjában, s ő várandósan álljon az oltár elé. Néhány ember szereti sietve összecsapni és lezavarni az esküvőt, de ez szerintem oda-vissza működik."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.