rövidnadrág Baywatch Pamela Anderson
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pamela Anderson még mindig remek formában van, ennek ellenére talán mégsem kéne úgy öltöznie, mint egy húszévesnek.

Lépj be a Lifefashion virtuális próbafülkéjébe, próbálj és vásárolj a fotelből!


Pamela negyvennégy évesen is fantasztikusan néz ki: izmos, karcsú, és a bőre is nagyon szép. Az egykori vízimentő a mai napig imád lenge és apró ruhácskákat magára venni. Van, amikor remekül áll neki egy rövid ruhadarab, legutóbb azonban egy forrónadrágban mutatkozott, amit mi a helyében biztosan nem vettünk volna fel.

Northfoto
Northfoto

Az egykori szexbomba gardróbja nem sokat változott az utóbbi húsz évben: még mindig falatnyi sortokból és közönséges topokból van neki a legtöbb. Valószínűleg ezért is viselt néhány napja egy monacói autókiállításon egy icipici fehér sortot egy hátat teljesen szabadon hagyó felsővel. A kétgyermekes anyuka valószínűleg képtelen megbirkózni azzal, hogy ő már régen nem az a szexbomba, aki volt, de azért folyton azt akarja bizonygatni, hogy ő még most is lepipál bárkit. Ami a szép bőrt és a formákat illeti, ez igaz is, de a jóízlésről még rengeteget kell tanulnia az egykori Baywatch-lánynak.

Tipp! Provokatív képeken a szexszimbólum. Kattints a galériáért! (+18)



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.