Kelly Osbourne tánc énekesnő fogyókúra mozgás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hihetetlen alakváltozásáról elhíresült Kelly Osbourne pontosan tudja, mi kell ahhoz, hogy a legmenőbbek klubjába tartozók testalkatát kialakítsuk.

Kelly alaposan kivette a részét a fogyózásból, egyik interjújában arról nyilatkozott, hogy mindig csak egy "volt kövérnek" tartották egészen addig, amíg fel nem lépett a Szombat esti láz 2010-es sorozatában Louis Van Amstellel, és egészséges táplálkozásba nem kezdett, melynek következtében több mint 20 kilót dobott le, és megnőtt az önbizalma.

Kelly azt állítja, hogy éveken át rossz úton járt, de most már tudja, hogy egyszerű a megoldás: egészséges étrend és több mozgás. Ezzel a kitartó módszerrel végül 31 kilogrammot fogyott, és most már készen áll arra is, hogy segítsen a hús-vér nőknek megtenni ugyanezt. A Daybreak and Lorraine televízióműsorral együttműködve a 28 esztendős híresség a Kelly Osbourne Hollywood Diet című műsorban fellebbenti a fátylat titkairól, és megosztja a tévénézőkkel karcsúságának titkát. A program keretében Kelly decemberben meghívta a Daybreak három nézőjét Los Angelesbe, hogy töltsenek vele egy egész hetet, és kövessék speciális étrendjét és edzésprogramját.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kelly csapata teljes átalakítást végzett a három hölgyön. A csapat fitneszszakértői között olyan nevek szerepelnek, mint a táplálkozási szakértő és személyi edző Fred Khorshidi, valamint Louis Van Amstel, a Szombat esti láz profi táncosa, aki elindította Kelly fogyókúráját. A műsorban Carla Lundblade klinikai terapeuta is szerepel, akinek ügyfélkörébe az egészségükre és étrendjükre odafigyelő hollywoodi hírességek tartoznak.

Kelly így nyilatkozott: "A Lorraine show-val való együttműködés rendkívül izgalmas számomra, mert tudom, hogy az egészséges életmód hirdetése könnyen érthető nyelvezettel kulcs lehet az emberek életmód-változtatásához. Az egészséges életmód megváltoztatta az életemet, és most nagyon örülök, hogy segíthetek másoknak is, akik motiváltak és készek hasonlóan megváltoztatni az életüket."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.