93 évesen is megfordulnak utána a nők

Svájc fitt nagypapa mozgás testépítés nyugdíjas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 93 éves Charles Eugster idős kora ellenére sokkal energikusabb és fittebb, mint sok húsz-harmincéves fiatal. A Svájcban élő kétszeres nagypapa mindent megtesz, hogy teste a legjobb formában legyen, mivel imponál neki, ha megfordulnak utána a strandon a fiatalabb, hetvenéves hölgyek.

Kövesd a Life.hu-t a Facebookon is! Ha pedig szexi pasikat nézegetnél, íme a Napi hím oldal!


A londoni születésű Charles Eugster elismeri, hogy rendkívül hiú, és mindent megtesz annak érdekében, hogy eredményesen szerepeljen mindhárom nemzetközi fitneszversenyen, amelyre idén benevezett. A korábban fogorvosként dolgozó idős úr 85 éves korában kezdett el komolyabban foglalkozni a sporttal, evezni és futni kezdett, mikor észrevette, hogy elkezdtek felszaladni a felesleges kilók. Eugster idei tervei között szerepel, hogy benevez az olaszországi evezős világbajnokságra, a brazíliai atlétikai világversenyre és a súlyemelő Európa-bajnokságra Svájcban. A nyugdíjas Charles Eugster a világon az első, aki ilyen idős korban mindhárom versenyre benevezett.

Facebook/Dr Charles Eugster
Facebook/Dr Charles Eugster



Tavaly írtunk egy 86 éves szupernagyiról, Johanna Quaasról, aki Madonnát megszégyenítő izmos testalkattal büszkélkedhet. Quaas is későn kezdte a tornát - 30 évesen -, de közel sem volt olyan idős, mint Eugster, aki 89 éves korában kezdett el foglalkozni a testépítéssel. Eleinte heti három alkalommal végzett intenzív edzéseket, majd felfogadott egy személyi edzőt. A idős testépítő célja, hogy 94 éves korára minden szempontból tökéletesen ki legyenek dolgozva az izmai.

"Azért kezdtem el foglalkozni a sporttal és a testépítéssel, mert észrevettem, hogy fokozatosan elkezdtem izomtömeget veszíteni, és idővel egyre gyengébbé váltam. A hiúságom nem engedte, hogy végignézzem, amint szépen lassan leépülök. Arra vágytam, hogy ha végigsétálok a tengerparton, a 70 éves lányok megforduljanak utánam" - mondta a sportos öregúr, akiről még több képet itt láthatsz.

"Korábban soha nem atletizáltam, a sport valami teljesen új élményt adott számomra. Bármilyen idősen el lehet kezdeni a rendszeres testmozgást, soha nem késő belevágni, de kár vesztegetni az időt" - tette hozzá az 1919-ben született Eugster, aki egy év alatt közel 13 kilót fogyott, mikor 85 évesen elkezdett sportolni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.