hajfestés szőke hajszín énekesnő Lola
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A hazai díjátadószezon egyik legdivatosabb vörös szőnyeges eseményén sokan különleges ruhában érkeztek, de volt, aki nem az öltözékével okozott meglepetést. A magyar énekesnő, Lola például háromnapos új hajszínével jelent meg az eseményen.

Ha egy nő sötétbarnáról szőkére festeti a haját, jogosan merül fel a kérdés, vajon minden rendben van-e az életében. Az új életszakaszhoz ugyanis sokszor új külsőt - leginkább új frizurát - követel a lélek. A magyar énekesnő, Lola viszont a magazin kamerái előtt cáfolta, hogy bármilyen magánéleti válságban lenne, amikor mindössze háromnapos új frizurájáról beszélt. Azt mondta, mint minden nő, ő is sok mindent kipróbált. Most éppen szőke hajszínre vágyott, ennyi az egész. Nektek hogy tetszik Lola hajszíne?

Forrás: Rostás Bianka/Life.hu
Forrás: Rostás Bianka/Life.hu

Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.