hercegnő ékszerkollekció LifeNight gyűrű Gemvara Disney
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezekkel a Disney hercegnők inspirálta gyűrűkkel bárki igazi királykisasszonynak érezheti magát.

Egy vérbeli királylány nemcsak a borsószemet érzi meg akár több paplan alatt is, hanem - ahogy a Life.hu már korábban írt róla - Disney hercegnő módjára tartja esküvőjét és még az ékszereit is a rajzfilmes hősnők inspirálják. A Gemvara ékszerdizájnere nemrég a Disneyvel karöltve álmodta meg és készítette el különleges ékszerkollekcióját, melyekkel garantáltan minden kis- és nagylány igazi hercegnőnek érezheti magát.

Forrás: Thinkstock
Forrás: Thinkstock

A különleges gyűrűket egytől egyig Disney hercegnők inspirálták, így a kollekció tíz darabja mind olyan fantázianeveket visel, mint Aranyhaj, Hófehérke, Csipkerózsika, Pocahontas, Mulan, Jázmin, Hamupipőke, Ariel, Belle és Tiana.
A csodaszép ékszerek a mutatós formákon és drágaköveken kívül gravírozást is kaptak, melyek mind az adott rajzfilmhez köthetők.
A különleges gyűrűket ide kattintva nézheted meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.