A bakancslista színész LifeNight Lesz ez még így se! Jack Nicholson Minden végzet nehéz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A színészlegenda a napokban ünnepli 76. életévét.

A háromszoros Oscar-díjas színész 17 évesen hagyta ott az iskolapadot és úgy döntött, a saját lábára áll. Egy képregényosztályon kezdte pályafutását mint kifutófiú, majd ezt az állást is maga mögött hagyva a színészettel próbálkozott. Bár Jack Nicholson soha nem tanulta a szakmát, mégis hatalmas sikereket tudhat a háta mögött. Bármilyen műfajban megállja a helyét, tehetségét pedig számtalan elismeréssel, többek között Oscarral és Golden Globe-díjjal jutalmazták. A színészlegenda a nők között is igen népszerű, állítólag 2000 nő fordult meg az ágyában. Összesen hat gyermeke született öt különböző nőtől, nemrég pedig Jennifer Lawrence-t próbálta meg becserkészni.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Bűbájos farmerlány volt az ausztrál modellhttp://www.life.hu/life/galeria/20130419-fotokon-akkor-es-most-miranda-kerr-modell.htmlFotók a kisbabát váró Polgár Krisztárólhttp://www.life.hu/life/galeria/20130419-debreczeni-zita-fotozta-a-terhes-polgar-kriszta-szepseget.htmlRút kiskacsa volt Kate Hudsonhttp://www.life.hu/life/galeria/20130419-fotokon-akkor-es-most-kate-hudson-szineszno.htmlOsvárt Andrea interjúhttp://www.life.hu/life/galeria/20130419-szily-nora-interjuja-osvart-andrea-szinesznovel.htmlBájos kislány volt Debreczeni Zitahttp://www.life.hu/life/galeria/20130418-lifenight-bajos-kislany-volt-debreczeni-zita-gyermekkori-kepen.htmlCuki kisoroszlánok az állatkertbenhttp://www.life.hu/life/galeria/20130417-sztarok-adtak-nevet-az-allatkertben-februarban-szulett-kis-oroszlanoknak-haumann-1.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.