Vámpírnaplók anyaság színésznő színész Rachael Leigh Cook Daniel Gillies terhes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rachael Leigh Cook terhes - ezt a színésznő egy exkluzív interjú során árulta el a Us Weeklynek. Ez lesz a híresség első gyermeke. A születendő pici apukája nem más, mint a Vámpírnaplók sztárja, Daniel Gillies.

Gólyahír - őszre várja első közös gyermekét Rachael Leigh Cook színésznő és a Vámpírnaplókból jól ismert Daniel Gillies. A színészpár 2004 augusztusában házasodott össze, sokan sürgették is őket, hogy már időszerű lenne összehozniuk egy kisbabát. Sikerült.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Rachael és Daniel

A 33 éves színésznő most is forgat. Eleinte megpróbálta elrejteni hasát a stáb elől, de ahogy Rachael fogalmazott: "A gyerek a filmvászonra vágyott." A leendő apuka pedig azt mondta: teljesen mindegy, fiú vagy lány lesz-e, egyszerűen már alig várja, hogy megszülessen, és hogy találkozhasson a kis Robotzsaruval. Ezek szerint a baba egy igazi kis akcióhősként viselkedik a mama pocakjában.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.