Takács Nóra fesztivál Jónő blog öltözködés hippi
A fesztiválszezon kellős közepén járunk. Megmutatom a kedvenc összeállításaimat, melyek kellően hippisek, kényelmesek és alkalomhoz illőek!

Még több fesztiválos összeállítást a Jónő blogomon láthatsz!

Forrás: Takács Nóra
Forrás: Takács Nóra

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!Jónő blog: Kreatív kisfeketehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130722-jono-blog-kreativ-kis-fekete.htmlJónő blog: Plisszír szerelemhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130709-jono-blog-plisszir-szerelem.htmlJónő blog: Hűsítő eleganciahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130624-jono-blog-husito-elegancia.htmlJónő blog: városi romantikahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130619-jono-blog-varosi-romantika.htmlJónő blog: Csigaházam, a táskámhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130612-jono-blog-csigahazam-a-taskam.htmlJónő blog: ékszermustrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130605-jono-blog-ekszer-mustra.htmlJónő blog: Olyan nincs, hogy túl sok virág!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130529-jono-blog-olyan-nincs-hogy-tul-sok-virag-viragmintas-ruhak.htmlJónő blog: öveket becsatolni!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130522-jono-blog-oveket-becsatolni.htmlJónő blog: A fehér ingem nélkül sehová!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130514-jono-blog-a-feher-ingem-nelkul-sehova.htmlJónő blog: Dehát én szeretem a rózsaszínt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130430-jono-blog-dehat-en-szeretem-a-rozsaszint.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.