karácsony diós beigli szavazás kedvenc mákos bejgli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Száguldó riporterünk, Katz Dávid egy jótékonysági eseményen bukkant fel, ahol szánkófestéssel egybekötött adománygyűjtés közben kikérdezte a sztárokat, nekik melyik a kedvenc bejglijük. 

Ennek a filmnek a szereplői meglepő módon váltottak már életünkben: diósról mákosra és viszont, Harsányi Levente pedig egy egészen meglepő elmélet mentén tette le voksát az egyik mellett.

Erdélyi Mónika adventi tippje december 22-re:

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Elégedettségi küszöb
"A hosszú és rövidtávú kapcsolatok egyaránt attól függnek, hogy a partnerek megfelelően kiegészítik-e egymást. Az emberek nem szeretik feláldozni magukat, cserébe mindig elvárnak valamit. A kérdés csak az: mit van jogunk elvárni. Jogunk van ahhoz, hogy az általunk vállalt kapcsolatban az ésszerűség határain belül elvárjunk bizonyos fokú elégedettséget. Ha ezt elérjük, akkor lelkileg egyensúlyban vagyunk, ami lehetővé teszi, hogy jól érezzük magunkat a partnerünkkel, örülünk, hogy vele élhetünk kapcsolatban. Bár sok mindent másképp is el tudnánk képzelni, a helyzet mégis megfelelő és kielégítő számunkra akkor is, ha változatlan marad. Ezt az állapotot hívják elégedettségi küszöbnek. Egy kapcsolat célja az, hogy elégedettek legyünk és ennél nagyobb fokú kielégítettségre is legyen reményünk, tehát a kapcsolat fejlődőképes legyen. Ilyenkor mindkét fél elmondhatja, hogy boldog és elégedett a társával."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.