Mákos hógömb súlyos fellegekkel

mák Takács Nóra mákos bejgli hógömb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A mákos bejgli feltétlen híve, Takács Nóra ezúttal olyan hógömböt készít, amelyben a mák hatására nem fehér pelyhekben hull a hó - épp ellenkezőleg! Sötét hófelhők örvénylenek...

És hogy miért vált a bejgli feltétlen híve mákos gubára a kisfilm végén? Mert az is finom, a lényeg, hogy mákos legyen!

Erdélyi Mónika adventi tippje december 20-ra:

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

Ami sok, az sok!
"Napjaink egyik legnagyobb problémája a túlzásba vitt érzelmi passzivitás, ami sajnos leginkább a nőkre jellemző. A nőknél érzelmileg önhanyagolóbb és méltánytalanul kihasználtabb csoport nemigen létezik. Napjaink rabszolgái ők, akik a lelküket is kiteszik, hogy elnyerjék családjuk tetszését, de a nap végén sokszor mégis úgy érzik, mintha átment volna rajtuk az úthenger. Egyre inkább növekszik azonban azoknak a nőknek a száma, akik nem hajlandók elfogadni ezt az állapotot. Ha érdekel a magad és a környezeted boldogsága, ésszerű mértékben ki kell állnod a jogaidért. Állj a sarkadra, visszafogott, de határozott viselkedéssel késztesd környezetedet az együttműködésre. Ez nem önzés, pusztán felvilágosult önérdek. Nem ugyanaz. Az előbbi egészségtelen, az utóbbi egyenesen kötelező. Ne feledd, ha nem gátolod meg a helytelen viselkedést, azzal megerősíted azt. Szerintem akkor viselkedünk etikusan, ha megbocsátjuk a rossz viselkedést, de legfeljebb kétszer tűrjük el."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.