apaszerep apaság VV Cristofel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A ValóVilág egykori kubai macsója még csak 20 éves, de máris apai örömök elé néz: kedvesével, a 28 éves Viviennel nyár közepére várják első gyermeküket. 

Úgy tűnik, rendeződött az egykori villalakó és kedvese kapcsolata, októberben ugyanis még arról írtunk, hogy a fiú megverte menyasszonyát. Most azonban nagy a boldogság a párnál: néhány hónap múlva megszületik első közös babájuk.

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

"Még nagyon az elején vagyunk, hiszen Vivi csupán a nyolcadik hétben jár, de bízunk benne, hogy minden rendben lesz. Egyelőre nem tudjuk, milyen nemű lesz a pici, de nagyon örülnénk neki, ha pár hónap múlva majd egy fütyköst mutatna a vizsgálat" - mesélte a Blikknek Chris. A fiú elmondta azt is, hogy Németroszágban tervezik a jövőt: ott akarnak éttermet nyitni kedvesével.

Az egykori villalakó elárulta, mindketten nagy, pazar házra vágynak, és hasonlóképp gondolkodnak a jövőről. Cristofel saját bevallása szerint már megérett az apaságra, 28 éves kedvese pedig régóta szeretett volna babát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.