jojó-diéta jojó diéta szántó daniella új élet projekt egészséges életmód fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha gyors és könnyű fogyásra vágysz, ezért pedig zsírégető szereket vásárolsz és koplalsz, azt a tested szenvedi meg a legjobban. Bár a hirtelen súlyvesztés elsőre vonzó lehet, amint elengeded magad, a leadott kilók többszöröse is visszajöhet. Jojózás helyett sokkal jobban jársz, ha az életmódváltásra szavazol. Ezt ma már a világsztárok is tudják, hiszen jó néhányan szenvedtek közülük állandó súlyingadozástól. Lássuk a jojó-diéta hollywoodi királynőit!

Kirstie Alley

A hatvanhárom éves színésznő nem keveset fogyókúrázott életében. A ruhamérete volt már 38-as és 46-os is, szerepelt fogyókúrás műsorokban, de a kitartása sosem maradt elég egy kiadós életmódváltáshoz. Kirstie jelenleg az organikus élelmiszerekre esküszik, és az arcát adta egy erre az étkezési stílusra alapuló diétához is. A színésznő mostanában egészen jól néz ki, így reméljük, nem hagy alább az egészséges életmód iránti lelkesedése.

Forrás: AFP, Northfoto

Kelly Osbourne

A sztárcsemete igencsak túlsúlyos volt évekkel ezelőtt, de az evés mellett az alkohollal és a drogokkal is meg kellett küzdenie. Ez sikerült is neki: 2012 áprilisában olyan jó formában volt, mint előtte soha. Címlapokon szerepelt, és minden interjúban elmondta, hogy a napi fél óra kardióedzésnek és a hulahoppkarikának köszönheti átalakulását, illetve annak, hogy odafigyelt az étkezések idejére is. Az idén harmincéves celeb azonban nem sokáig tudta tartani az életmódváltást - tavaly áprilisra ismét kikeredekett, és azóta csak keveset fogyott vissza. Mi azért szurkolunk neki!

Forrás: AFP

Mariah Carey

A díva a víziaerobikra, a rendszeres kardióedzésekre és a súlyzózásra esküszik, és igyekszik hetente négy alkalommal időt szakítani edzőjére, Bernardo Coppolára. Mariah hosszú évek óta küzd a pluszkilókkal - 2009-ben kissé elengedte magát, ez pedig csak fokozódott a babavárás alatt. A 2011-es szülés után fél évvel - hála egy igen gyors diétának - a díva csúcsformában tündökölt. 2014 elején a vörös szőnyegen egy miniruhában pózolt, ami azért megmutatta, hogy az énekesnő már nem veszi olyan komolyan a diétát, mint évekkel ezelőtt.

Forrás: AFP

Martine McCutcheon

Az igazából szerelem című film bájos titkárnője már a mozivásznon is kapott néhány megjegyzést az idomai miatt, pedig akkor remek formában volt. A színésznő egy tavaly novemberi interjújában elismerte, hogy az állandó súlyproblémájának oka a krónikus fáradtság. Martine antidepresszánsokat is szedett, de beiktatta az életébe a sportot is, hogy lelkileg és fizikailag is helyrejöjjön. ,,A betegségem miatt az izmaim elvesztették a tónusukat, a bőröm száraz lett és aszott - úgy néztem ki, mint egy öregasszony. Azt gondoltam, ez nem én vagyok. A betegségem erőteljesen befolyásolta az idegrendszeremet, a hormonjaim megbolondultak, ez okozta az állandó hízás-fogyást. Tennem kellett valamit" - mesélte nemrég a Hello! magazinnak a színésznő, aki ma már rendszeres látogatója az edzőtermeknek, sokat sétál, és beiktatta az életébe a pilatest is. ,,Nem tagadom, jó lenne soványnak lenni, de valószínűleg sosem leszek az. Csak arra vágyom, hogy egészséges legyek" - tette hozzá a sztár.

Forrás: Northfoto

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.