Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nincs is szebb egy kismamánál, erre Orsi a legékesebb bizonyíték. Már csak napok kérdése és megszületik második gyermeke, Ádám, de előtte még meglátogatott minket a szépséges fiatal anyuka, hogy megörökítse várandóssága utolsó pillanatait.

Orsi jókedvű, boldog és majd' kicsattan az egészségtől. Imádta az elmúlt 9 hónap minden napját, és már türelmetlenül várja, hogy karjában tarthassa kisfiát. "Mivel az első alatt nem igazán készültek rólam fotók, szerettem volna a második terhességem legutolsó napjait megörökíteni. Kíváncsi vagyok, hogy profi keretek között milyen képek készülnek rólam ilyen nagy pocakkal” - mesélte nevetve a fiatal anyuka.

/1403/Egy_k20143417259

Nagyon izgatottan álltunk a feladat elé, hiszen nem minden nap érkezik hozzánk kismama, szóval meg kellett találni a hozzá leginkább illő frizurát, sminket és ruhát, amit szerintem maximálisan teljesített a csapat. Orsi imádta az átalakítás minden percét, a szépséges lila ruha pedig kifejezetten nagy szerelme lett. Azt mesélte, hogy mindkét terhessége idején igyekezett csinosan öltözni, de csak az ésszerűség határain belül: nem vásárolt be több kollekciónyi kismamaruhát, van egy-két alapdarabja és azokat variálja. "Az első gyerekem születése előtt egy bankban dolgoztam, a munkám megkövetelte az elegánsabb stílust, amit maximálisan magaménak éreztem. Szeretem az elegáns ruhákat, régebben előfordult, hogy élére vasalt nadrágban mentem bevásárolni is hétvégén." Ilyen nőies hozzáállás mellett nem volt nehéz Orsit meggyőzni: simán beleegyezett egy kis hajfestésbe, vágásba, erősebb sminkbe és az elegáns ruhába is, sőt kifejezetten örült a nőies vonalnak!

Elsőként Nikivel láttunk munkához, és elkészítettük Orsi haját. "Melegbarna árnyalatú színnel festettem (ammóniamentes hajfestéket használtam, mert ezzel a kismamák is biztonsággal festhetik a hajukat), hogy az ősz hajszálait eltüntessem. A formáját átalakítottam, viszont a hosszából csak keveset vágtam. Szárítás után, hajvasalóval kiegyenesítettem az immáron szépen csillogó, fényes, ápolt haját."

/1403/Egy_k20143417414

Ruha: Mamas&Papas, Szandál, karkötő: H&M, Fülbevaló: Promod

A haj után jöhetett a csodás smink, Oscar segítségével. "Orsi bőre meglepően vízhiányos volt, így a csodakrémmel hidratáltam. Légiesen könnyű alapozással egységesítettem bőre színét,szerkezetét. Finoman púdereztem. Szemét természetes árnyalatú szemhéjpúderekkel festettem, majd kiemeltem a vízvonalát fekete krémtussal. Szempilláit természetes hatású szempillaspirállal festettem ki. Szemöldökét élénkítettem, megformáztam. Az orcákat barackos arcpirosítóval harmonizáltam. Ajkára mályvás rózsaszínű ajakrúzst kevertem."

Végül természetesen a ruha tette fel az i-re a pontot. "Egy élénk színű ruhára esett a választásunk, mely különleges szabásának köszönhetően csodásan kiemelte kismamánk formás pocakját. A lila színhez pompásan harmonizáló, arany kiegészítőket társítottunk, megmutatva: testünk áldott állapotban is ragyog. Végül egy nude szandállal egészítettük ki a szettet."

Az átalakítás galériához kattints ide! Fotó: Kántor Kata

Csodás kismamánk nagyon jól érezte magát a fotózás alatt, igaz, a cipőt egy idő után le kellett vennie, és papucsban pózolt tovább, de ez a képek értékéből semmit sem von le! Ádám is igazán jól viselkedett, nem izgett-mozgott, hagyta anyát pózolni. Felemelő élmény volt a csapat számára az, hogy Orsi megosztotta velünk életének ezt a fontos pillanatát, köszönjük neki! A teljes Jónő Team és Life.hu szerkesztősége nevében kívánok jó egészséget mamának, babának és az egész családnak! :-)

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.