támogatás anyaság kampány szoptatás apa
Így hívják fel a figyelmet arra, hogy támogatják a szoptató nőket.

Nem mindennapi kampány kelt életre: a Szoptatás projektben félpucér apák pózolnak mellkasukon egy gyermekkel, szoptatást imitálva. Így szeretnék kifejezni, hogy kiállnak a szoptatás mellett. Az akció jelmondata magáért beszél: „Ha tudnám, én is csinálnám!"

Forrás: Hector Cruz Photograpy/Hector Manuel Cruz

Hector Cruz, a kampány megálmodója azt mondja, több férfitársát is szeretné bevonni a témába. „Amikor a szoptatásról hallunk, azt gondoljuk, ez kizárólag a nők dolga, ránk nem tartozik, pedig nem így van" – mondja az alapító, hozzátéve, hogy ezen szeretne változtatni. „Egy apának maximálisan támogatni kell az édesanyát ilyenkor, mert ha nem így tesz, az anya könnyen feladhatja" – hangsúlyozza Hector, aki egy különleges fotósorozattal akarja felnyitni férfitársai szemét a problémára. Még több apás képért kattints IDE!

Várkonyi Andrea cáfolja terhességéthttp://www.life.hu/csalad/20140307-varkonyi-andrea-a-tv2-hiradosa-cafolta-terhesseget.htmlA TV2 csinos híradósát egy érzéki csalódás miatt sokan terhesnek látták. CsaládFotó: Hámori Zsófia/Life.huSom-Balogh Edina: „Jöhet a második baba!"http://www.life.hu/csalad/20140306-som-balogh-edina-a-baratok-kozt-szinesznoje-ferjevel-keszen-all-hogy-meg-egy-gyermeket-vallaljon.htmlA Barátok közt színésznője és férje - látva, kisfiúk mennyire nyitott a gyerekek társaságára - úgy döntöttek, itt az ideje, hogy Noel kistestvért kapjon.Család--Internetről vadászik baba-mama tippeket Katalinhttp://www.life.hu/csalad/20140306-katalin-hercegno-es-vilmos-herceg-a-netmums-nevu-angol-szuloi-oldalrol-szerez-szuloi-tippeket.htmlCambridge hercege és hercegnője bevallottan hatalmas rajongói a Netmums nevű angol szülői oldalnak.Család--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.