Takács Nóra Fashion donor Kurucz Nikolett Átalakít a Jónő Team Kántor Katalin Larion Oscar sminkmester
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vannak olyan családok, akik már a puszta jelenlétükkel is jókedvre derítenek. Amikor Erika, kislánya Bora és férje megérkeztek hozzánk, egyből elvarázsolták az egész csapatot. Annyi szeretet, egymásra irányuló figyelem és őszinte jóság áradt belőlük, hogy csak álltunk és mosolyogva figyeltük ezt a csodás kis családot. 

Az átalakítás kissé döcögve indult. Teljesen szétszéledt a csapat, amikor Bora gagyarászva megindult a stúdióban, nyilván mindenki vele akart játszani, olyan tündéri volt! Büszke is rá 31 éves anyukája, aki azért jelentkezett hozzánk, mert szeretné a kislánya mellett is megőrizni a nőiességét, amennyire persze az ideje engedi (vagyis amíg Bora alszik). Arra kért minket, mutassuk meg neki, hogyan sminkelheti magát könnyedén, illetve örülne egy olyan frizurának, amivel nem kell sokat bajlódni, mégis rendezetten, szépen áll.

"Szeretném megtudni, mi illik az új testalkatomhoz, hogyan lehetek igazi nő akkor is, ha kevés időm van, illetve profi emberek mit tudnak belőlem kihozni. Nagyon kíváncsian várom a végeredményt!"
Erika régebben szerette a kicsit vagányabb, nőcisebb ruhadarabokat, testhezálló, szűkebb ruhákat, amiket ma már nem hordhat, mivel a szülést követően megváltozott az alakja. Nem elégedetlen magával, csak szeretné megtudni, hogy mostani alkatához mi a legjobb, hogyan tudja magából kihozni a maximumot. Számára ugyanis fontos, hogy amikor a férje hazamegy a munkából, akkor ne csak mindig melegítőben lássa, fáradtan az egész napos teendőktől, hanem vonzó nőként pillanthassa meg. Zene fülünknek - gondolta a csapat, és munkához is láttunk gyorsan. Számtalan jó tanáccsal láttuk el Erikát smink-haj-öltözködés terén, amiket aztán otthon is be tud majd vetni.

/1404/Erika201441161231

A munkát Niki, a fodrászunk kezdte: "Erika jó példa arra, hogyan kell megőriznie egy fiatal nőnek a nőiességét gyermeke születése után is. Ehhez kért tőlünk segítséget. Egy könnyen kezelhető, számára ideális, nőies frizurát vágtam, amitől a haja dúsabbnak tűnik. Előtte pedig kezeltem a tincseit: színező habbal frissítettem a színét, majd tápláló pakolással energetizáltam elgyengült hajszálait."

Őt követte Oscar, a sminkesünk: "Az arctisztítás és hidratálás után folyékony alapozóval egységesítettem a bőre színét, szerkezetét, majd finoman lepúdereztem. Élénk kék szemét földszínekkel emeltem ki, amibe belecsempésztem egy kis narancsos vibrálást. Vízvonalát tartós, fekete szemceruzával mélyítettem, így kontrasztosabban hangsúlyozza a szemszínt. Szempilláit egy kollagénben gazdag szempillaspirállal festettem ki. Az orcákat bronzfénnyel emeltem ki. Szemöldökét megformáztam és élénkebbé varázsoltam. Ajkát érzékien friss narancsszínnel festettem ki."

/1404/Erika201441161324

Ruha: MOHITO, Nyaklánc: Laoni by LAONI la STORE, Táska: Laoni by LAONI la STORE, Cipő: H&M

Az i-re a Fashion Donor csapata tette fel a pontot: "Már Erika érkezésekor láttuk, hogy egy energikus és életvidám emberről van szó. Válogatva a ruhák között formáiban tökéletesen passzoló, minimál stílusú darabra esett a választásunk, megmutatva ezzel Erikának, hogy csodálatos alakját hogyan emelheti ki. Egy nyaklánccal és táskával dobtuk fel a szettet, a fekete és fehér színek mellé a púderszínt becsempészve."

/1404/_rj_t20144116215

Mikor végzett a csapat Erika elismerően nézegette magát a tükörben, majd jókedvűen pózolt Kata gépe előtt. A fotózás simán ment, talán Bora jelentette megint a legnagyobb fennakadást, mert amikor visszatért hozzánk (az átalakítás idejére apukájával elment a városba), ismételten az egész csapat csak vele foglalkozott. Annyira beleszerettünk, hogy Oscar még meg is ajándékozta egy körömlakkal, amit Bora kinézett magának. Járt-kelt, mindent összeszedegetett: nyakláncokat, sütiket, sminkeket, amit éppen ért. Igazi nő lesz belőle, nem hiába :-) Nagyon szuper napunk volt közösen, imádtuk őket és őszintén, teljes szívből csak a legjobbakat tudjuk nekik kívánni a jövőben is!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.