5 világsztár, akitől tiltsd el a gyereked!

ízlés világsztár család befolyás rossz irány gyerek
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Számos celeb van, akiért rajonganak a tinédzserek az interneten. Sokszor azonban az adott világsztár nem méri fel kellőképpen, hogy milyen nagy hatással van az őt csodáló gyerekek lelki, szellemi fejlődésére, ízlésére, mindennapjaira. A közösségi oldalakra feltöltött olykor sokkoló, hovatovább perverz fotóikkal rossz irányt mutatnak a fiataloknak. Íme az az 5 világsztár, akinek a közösségi oldalait egy fiatalnak sem lenne szabad követnie.

Miley Cyrus

Általában nyelvnyújtogatva láthatjuk közösségi oldalain a világsztárt, de ez még nem is lenne akkora gond. A baj ott kezdődik, hogy ugyanilyen rendszerességgel osztja meg meztelen képeit is az Instagramon, a Twitteren és a Facebookon, amiken gyakran különböző perverz pózokban látható. A szája belsejébe varratott tetoválása is nagy port kavart – reméljük, nem vesznek példát róla a tinédzserek.

Forrás: Instagram/Miley Cyrus

Kim Kardashian

A valóságshow-botrányhős megmutatta már olykor fedetlen idomait is terhessége előtt, közben és az után is – illetve azt a plasztikai műtét sorozatot is, amik ezt a folyamatot követték. Kim láthatóan a fenekére a legbüszkébb – erről készül ugyanis a legtöbb fotó. Ugye te sem szeretnéd, ha a gyereked hasonló elvekkel rendelkezne?

Forrás: Instagram/Kim Kardashian

Lady Gaga

Bizarr frizurák, erős sminkek, furcsa jelmezek és meztelenkedés – nagyjából ezek jellemzik néhány szóban a botrányhősnő közösségi oldalát. Vigyázat, a nyugalom megzavarására alkalmas fotók kifejezetten az Instagramon találhatók.

Forrás: Instagram/Lady Gaga

Rihanna

Az Instagram koronázatlan királynője szinte naponta sokkolja a követőit: általában meztelenül, bizarr pózokban áll kamera elé. Egy igazi rossz lány, akit korábban még azon is rajtakaptak a lesifotósok, amikor meztelenül lovagolt egy férfin egy luxusyachton.

Forrás: Instagram/Rihanna

Nicki Minaj

Mellek, mellek és fenekek – olykor ruhába bujtatva, olykor pedig nem. Sőt, talpig bőr dominaruhában is felbukkan a közösségi oldalán, de pucsítva, nyalókát nyalogatva is láthatja mindenki, aki rajongója. Mindenki jó valamire – ha másra nem, elrettentő példának…

Forrás: Instagram/Nicki Minaj

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.