Rihanna szőkén meztelenkedik a legújabb kampányban

parfüm meztelen Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna mostanában szeret sokat mutatni magából - legutóbb egy parfümreklám kedvéért dobta le a textilt.

Már meg sem lepődünk azon, ha kevés ruhában látjuk Rihannát, ugyanis mostanában szinte minden héten írhatunk egy-egy utcalányos vagy közönséges ruhakölteményéről. A barbadosi énekesnő nemrég egy parfümreklám miatt vetkőzött le - teljesen meztelenre.

http://web.stagram.com
http://web.stagram.com

Kattints a képre Rihanna frizurás galériájáért!

Riri ismét szőke hajzuhataggal és ruha nélkül népszerűsíti a Nude nevű parfümöt. "Nagy lesz a hajtás holnap, meglepetés készül a hölgyeknek" - írta a fotózással kapcsolatban közösségi oldalára Rihanna, aki pompásan fest a képeken, de lassan már unalmas lesz a dalos pacsirta állandó vetkőzése.

Átalakítunk! Vörös démon lett a szőke lányból.Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Parfümlegekhttp://www.life.hu/szepulj/20120526-parfumlegek-a-vilag-legdragabb-legnepszerubb-legszebb-uvegu-parfumjei.htmlSzexi szarkalábak - Heti beauty-mustrahttp://www.life.hu/szepulj/20120525-heti-beautymustra-szexi-szarkalabak.htmlSzépséghétvégék a Life.hu-n - 4. részhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120525-szepseghetvegek-a-lifehun-4-resz-esti-borapolas.htmlMeztelen plus size modell a címlapon üzen hadat a csontsovány modelleknekhttp://www.life.hu/szepulj/20120523-meztelen-plus-size-modell-a-cimlapon-uzen-hadat-a-csontsovany.htmlCsinálj férfipólóból dögös ruhát!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120524-hogyan-legyek-jo-no-csinalj-ferfi-polobol-dogos-ruhat.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.