Megvan a focivébé legszebb nője

Forrás: Facebook/Miss Columbia Mundo 2013 -
Kolumbia szépségverseny futball világbajnokság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kolumbiai lányt, Daniela Ocoro Mejiát választották meg a futball-világbajnokság legszebbjének.

A labdarúgó-világbajnokság 32 nemzetének képviseletében 32 lány mutatta meg bájait a negyedik alkalommal megrendezett szépségversenyen – írja az Origo. A németországi Rustban megrendezett megmérettetésen a 19 és 29 év közötti versenyzőknek először a válogatott mezében, majd estélyiben és fürdőruhában is fel kellett vonulniuk. A győztes a 25 éves kolumbiai tanuló, Daniela Ocoro Mejia lett, aki 3000 euróval is gazdagodott.

Forrás: Facebook/Miss Columbia Mundo 2013

Azt mondta, nagyon büszke arra, hogy megnyerte a viadalt, és bízik benne, hogy hazája válogatottja is hasonlóképpen tesz majd a két hét múlva rajtoló vébén.

A második helyen az Egyesült Államok képviseletében Felicia Kitchings zárt, a harmadik helyre pedig az ecuadori Laritza Párraga Arteaga került.

A zsűriben olyan futballszakemberek ültek, mint az egykori FIFA-játékvezető Walter Eschweiler, a korábbi bolgár válogatott játékos, Krasszimir Balakov, a Bayern München korábbi játékosa, Thorsten Fink, illetve Waldemar Hartmann sportriporter.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.