Imádnivaló és egészséges - így készül az epres-kókusztejes jégkrém

Forrás: Thinkstock -
Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? videó
Szeretsz büntetlenül nassolni? Ma mutatok egy csodás, könnyen elkészíthető és egészséges finomságot, ami ráadásul szuperül hűsít a meleg napokon.
Íme a természetes hidratáló csodaszer - szőrtelenítés utánhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140522-hogyan-legyek-jo-no-borapolas-szortelenites-utan.htmlTermészetes módon szeretnéd táplálni a bőrödet szőrtelenítés után? Nem lehetetlen! Mutatok egy csodás hidratálót!Hogyan legyek jó nő--Meglepetés-videót forgattunk a rajongókkalhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140605-hogyan-legyek-jo-no-a-rajongok-keszitettek-salat-a-csajfeszten-takacs-noraval.htmlA hétvégén a Hogyan legyek jó nő? sorozat stábja is a Life.hu Csajfeszten járt. Nagyon kellemes, csajos délutánt töltöttünk együtt a lányokkal, ahol többek között a tévézés, videokészítés rejtelmeibe is bepillanthattak. Az eredményt pedig itt láthatjátok!Hogyan legyek jó nőFotó: Rostás Bianka/Life.huJónő blog: Itt a jó idő, ezért tüzes színnel lepett meg körmeim őrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20140605-hogyan-legyek-jono-blog-korom-lakkozasa-tuzes-szinu-gel-lakkal.htmlTegnap meglátogattam Bettit, körmeim őrét. Általában visszafogott, semleges színeket szeretek magamon látni, de most azt gondoltam, itt a jó idő, jöhet valami tüzesebb. A folyamatot és a végeredményt pedig meg is örökítettem nektek! Hogyan legyek jó nőOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.