Egyedi ruhákban lép színpadra a Cometen Iszak Eszti

Forrás: RedLemon -
VIVA TV műsorvezető Viva Comet 2014 Iszak Eszter ruha Comet stylist
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VIVA TV és a Comet-gála bájos műsorvezetője hazánk legismertebb tervezőinek showroomjaiban próbálta fel az egyedi ruhákat, amelyeket a színpadon visel majd.

Iszak Esztiidén is gőzerővel készül a június 11-i VIVA Cometre, amelynek egyik műsorvezetője lesz – már negyedszer. Eszti ennek kapcsán látogatott el Lendvai Lilla stylisttal a legmenőbb hazai fiatal tervezőkhöz - egyebek mellett a USE Unused, Anda, Elysian, Maura, Daige és Szegedi Kata showroomjaiba. Itt a legújabb kollekciókból válogatták ki a megfelelő darabokat, amelyekben a díjátadó műsorvezetőjeként színpadra lép.

Forrás: RedLemon

„Inkább az extrémebb ruhákat szeretem anyag és forma szempontjából is"– mesélte Eszti két egyedi darab felpróbálása között, hozzátéve, hogy az utóbbi időben a pasztell és púderszíneket tartja a legizgalmasabbnak. „Ebben a szezonban a púderes árnyalatok hódítanak, aminek nagyon örülök, mert szívesen viselem őket. Évek óta pedig abszolút kedvenceim a maxiruhák, maxiszoknyák, stílustól függetlenül" - mondta a műsorvezető, aki kiskora óta a divat megszállottja.

Forrás: RedLemon

Eszti azt is elárulta, hogy az utóbbi időben jóval bevállalósabb a ruhaválasztásnál, mint korábban, így az idei Cometen minden eddiginél szexibb darabokra számíthatunk a csinos műsorvezetőtől, aki öt különböző szettben látható majd a rendezvényen. „Hosszú ruhát mindenképpen viselek majd, ami számomra nagy öröm, de elárulom, hogy idén is készülünk olyan szettel, ami egy kicsit többet mutat belőlem a megszokottnál" - titokzatoskodott Eszti, aki hozzátette, hogy kedvesének leginkább elegáns, testhez simuló ruhákban tetszik.

Forrás: RedLemon

„A Comet egy specifikus rendezvény, ahol úgy kell látványossá varázsolni a műsorvezetőket, hogy minden perspektívából látható legyen az egyedi styling. Az is kihívás, hogy stílusban is többféle oldalát kell megmutatni a műsorvezetőknek, ezért tervezőket bevonva koncepcionálisan építjük fel az öltözékeket. Ebben az évben több próbakör után a következő tervezőket választottuk ki Iszak Eszter számára. Elysian, végtelen nőiességével, a legszebb korokat idéző formákkal és letisztultsággal, Anda Emília, a tőle megszokott bravúros megoldásokkal, USE a modern, építészeti pontosságú tervezéssel, Maura a szárnyaló kreativitással" – mondta Lendvai Lilla stylist, aki évek óta öltözteti a Comet műsorvezetőit.

Forrás: RedLemon

VIVA Comet a legnagyobb sztárokkal június 11-én a Papp László Budapest Sportarénában!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.